Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

LNT aicina uzstādīt jaunu pasaules rekordu, izveidojot garāko Ziedu paklāju

Zane Pētersone, 09.07.2010. 10:27

Telekompānija LNT, atbalstot un ierosinot dažādas trakas idejas un jaunu rekordu uzstādīšanu gan pasaules mērogā, kad pirms diviem gadiem tika uzstādīts jauns Ginesa rekords „Cola & Mentos" salūtam, gan Latvijā, nosakot ātrāko alus dzērāju, izturīgāko latvieti, parādot uz ko gatavi ir cilvēki, lai savā īpašumā iegūtu televizoru un mašīnu, kā arī uzpinot 100 metru garu Jāņu vainagu, vasaras vidū aicina uzstādīt jaunu pasaules rekordu, izveidojot garāko Ziedu paklāju.

24. jūlijā, par godu Ventspils pilsētas 720. jubilejai, LNT un Ventspils pilsēta aicina ikvienu būt klāt, redzēt un piedalīties Latvijā garākā un iespaidīgākā ziedu paklāja tapšanā, uzstādot jaunu Ginesa Pasaules rekordu. Krāšņā paklāja izveidei varēs sekot līdzi īpašās tiešraidēs LNT kanālā visas dienas garumā jau no plkst. 10:00!

LNT kanālā tiešās pieslēgšanās 24. jūlijā no Ventspils Ostmalas būs vērojamas plkst. 10:00, kad ziedu paklājā tiks ielikts pirmais puķu podiņš pie teātra nama „Jūras vārti", plkst. 12:10, 14:35, 16:30 un 18:55, kad uzzināsim, cik garu ziedu paklāju mums visiem kopā izdevies izveidot.

Ventspils pilsētas rota viennozīmīgi ir ziedi. Tādēļ uzdāvināsim šogad Ventspilij un katrs sev garāko ziedu paklāju, piedaloties tā tapšanā un palīdzot pilsētai uzziedēt vēl krāšņāk! Piedalīties rekorda uzstādīšanā būs iespējams, gan audzējot rekordam nepieciešamās puķes (jebkuras vasaras puķes, vēlams, samtenes, leduspuķes vai alisītes, ar auga augstumu 15 – 20 cm, puķu podiņa augstums – 10 cm, diametrs – 10 cm), gan arī kā brīvprātīgajam, rekorda sasniegšanas pasākuma laikā palīdzot izkārtot puķu podiņus Ostas ielas promenādē. Tiem, kas nebūs paši izaudzējuši puķes, pasākuma laikā būs iespējas tās iegādāties ievietošanai ziedu paklājā, tādējādi pieliekot savu roku paklāja veidošanā. Ostas ielas promenādē plānots izveidot vismaz 1500 metru garu un 1 m platu nepārtrauktu garāko puķu paklāju pasaulē, tādējādi mēģinot uzstādīt jaunu Ginesa pasaules rekordu!

24. jūlijā visas dienas garumā lielus un mazus izklaidēs cirka studija „Beztemata", būs iespēja dejot kopā ar Ventspils deju kluba dalībniekiem, darbosies Amatnieku tirdziņš, „Homo Ecos" un „Latvijas zaļā punkta" akcijas, norisināsies Pirts lietu paraugdemonstrējumi, kā arī uzstāsies grupas „Lādezers", „Musiqq", „Roberts Gobziņš un resnie putni", „The Classic Beatles" un daudzi citi.

Ierakstīsim Latvijas vārdu Ginesa rekordu grāmatā! Tiekamies 24. jūlijā Ventspilī un īpašajās tiešraidēs LNT kanālā visas dienas garumā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV