Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Labo lietu bodīte „Otrā elpa" dosies izbraukumā uz Positivus festivālu

Otrā Elpa, 14.07.2010. 10:59

No 16. līdz 17. jūlijam Salacgrīvā Positivus festivāla ietvaros Mītavas tirdziņa zonā atradīsies arī labdarības veikala "Otrā elpa" telts, kurā varēs iegādāties gan fifīgas lietas no vecmāmiņas pūra lādes - retro apģērbus, apavus, somas, gan arī aksesuārus un dizaina lietas par ļoti zemām cenām.
Labo lietu bodīte „Otrā elpa" dosies izbraukumā uz Positivus festivālu

„Otrā elpa" piedāvās festivāla apmeklētājiem ienirt arī bezmaksas apģērbu stendā un uz vietas samainīt savas drēbes pret citām. Tāpat būs iespēja pakonsultēties par zaļo dzīvesveidu, dzīvnieku tiesībam un vegānismu, izklaidēties Sock Poi Toy rotaļlietu darbnīcā, tikt pie hennas gleznojumiem uz ķermeņa, bet matu meistare Līna Koša piedāvās jebkuram interesentam pielikt krāsainu matu rotu – mākslīgos dredus visdažādākajās krāsās vai arī dabīgos dredus, kas pīti no pašu matiem.

Atgādinām, ka „Otrās elpas" plauktus nepilda pasūtījumi no rūpnīcām, bet gan ikviens no mums. Sev vairs nevajadzīgu lietu ziedošana un to tālākpārdošana ir videi draudzīga rīcība. Izmantojot jau esošos resursus, mēs mazāk patērējam un samazinām negatīvo ietekmi uz vidi. Lietas, kas citā gadījumā nonāktu atkritumu izgāztuvē, tiek lietotas vēlreiz, tādējādi palīdzot arī labdarības mērķu realizēšanā.

„Otrā elpa" aicina festivāla apmeklētājus saudzēt vidi un iegriezt labo darbu virpuli kopā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV