Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

LTV1 ēterā sāksies jauns diskusiju cikls „Kam taisnība?"

Ieviņa Ancena, 20.07.2010. 15:04

No 22. jūlija un turpmāk no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19:00 LTV1 ēterā būs skatāma jauna sociāli interaktīva pārraide „Kam taisnība?". Tas būs diskusiju cikls, kura centrā būs aktuālas, šķietami vienkāršas, bet arī amizantas un intriģējošas tēmas, par kurām kaut reizi savā ikdienā esam aizdomājušies mēs visi.

Piemēram, ko īsti nozīmē jauniešu vidū šobrīd tik populārā spēle „Ferma"? Kā Rīgā jūtas velosipēdists, un pie kā labāk ārstēties - pie dziedniekiem vai tomēr ārstiem? Vai seksuālās orientācijas demonstrēšana ir aizliedzama vai veicināma, un vai sieviete Latvijā ir aizsargājama un trausla, vai tomēr līdzvērtīga vīrietim? Raidījuma veidotāju uzmanības centrā būs arī lielveikalu cenas, internets mūsu ikdienā un vēl daudz kas cits...

Par šādām un citām tēmām nepiespiesti, tomēr mērķtiecīgi diskutēs visdažādāko profesiju pārstāvji, lai pēc iespējas pilnīgāk atklātu konkrēto problēmu.

„Mēdz teikt, ka taisnība ir katram sava, bet patiesība - tikai viena. Tomēr pie tās nevar nonākt, mēģinot uzspiest tikai savu viedokli. Tad nu arī jaunajā raidījumu ciklā lūkosim, kā diskusiju ceļā nonākt pie kāda jautājuma risinājuma, un kāds varētu būt ceļš uz patiesību, konkrētām atbildēm un problēmas risinājumiem," stāsta raidījuma veidotāji – producentu grupa „IPP", uzsverot, ka diskusijās izskanēs gan personīgā pieredze, draugu un paziņu stāstītais, gan profesionāļu pārliecība.

Savukārt skatītāji savu viedokli varēs paust ar interaktīvā balsojuma starpniecību, jo katra raidījuma sākumā izskanēs arī konkrēts jautājums skatītājiem.

Raidījumu vadīs Diāna Iksīte un Gustavs Terzens.

Diāna Iksīte ieguvusi mākslas bakalaura grādu, strādājusi Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankā (ERAB) par padomnieka asistenti. Viņa ir īsts valodu fans – par savām uzskata angļu, krievu, vācu un dāņu valodu. Četru burvīgu bērnu māmiņa. Mīļākās puķes – ziedoši kaktusi.

Gustavs Terzens labi zināms no skatītāju iemīļotā raidījumu cikla „Ziemeļu puse". Viņš ir arī populārs radio dīdžejs, kurš Radio SWH uzkrāto pieredzi šobrīd liek lietā, pieņemot jaunu izaicinājumu – darbu radiostacijā „Radio 101".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV