Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Labo lietu bodīte „Otrā elpa" atkal dodas izbraukumā

Otrā Elpa, 04.08.2010. 11:05

Jau šajā nedēļas nogalē, no 6. līdz 8. augustam, Ratniekos, Līgatnes pagastā LABA DABA mūzikas festivāla ietvaros tirdziņa zonā atradīsies arī labdarības veikala "Otrā elpa" un Mammadaba apvienotā telts.
Labo lietu bodīte „Otrā elpa" atkal dodas izbraukumā

Labdarības veikala "Otrā elpa" un Mammadaba teltī varēs atrast gan retro lietas no vecmāmiņas pūra lādes, gan arī citus stilīgus apģērbus, apavus, somas, aksesuārus un dizaina lietas par ļoti zemām cenām.

Tāpat bez kautrēšanās uz vietas b;us iespēja iemainīt savas drēbes pret Otrās elpas bezmaksas T-krekliem un topiņiem.

Nepaej garām, tiekamies Ratniekos! Vairāk info par pasākumu: www.labadaba.lv

www.otraelpa.lv
twitter.com/Otra_elpa
draugiem.lv/Otra elpa
facebook: Otra elpa

MŪSU DRAUGI UN ATBALSTĪTĀJI:
Berga Bazārs, nodrošinot bezmaksas tirdzniecības platību, Kanādas vēstniecība, St.Brothers Brand Agency, Emergency SIA, ZAB Klavins & Slaidins LAWIN, Pica Lulū, Coppa LTD SIA, KATE SIA, Grifs AG, Anda 2, Henkel Latvia, Baltā pirts, PupuMaiss IK, kino Rīga, Latvijas Nacionālais Teātris, Zaļā Brīvība, Mammadaba, KMC Lauska, KIT, Herman's Casa, Roberts Books, Muhamors, NicePlace.lv, viss.lv, ekopreces.lv, uzvelckreklu.lv, davanuserviss.lv, lielsmazs.lv, mammadaba.lv, 650 individuāli ziedotāji, kā arī brīvprātīgie.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV