Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā notiks Rudens svētki

Latvijas Universitātes Preses centrs, 27.08.2010. 16:22

Dāliju pilnzieda laikā Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs rīko Rudens svētkus, kas norisināsies 4.septembrī no plkst. 9.00 līdz 16.00 Rīgā, Kandavas ielā 2. Svētku viesiem tiks piedāvāta iespēja iegādāties stādus, būs nodarbības bērniem un iespējas atpūsties rudenīgās noskaņās.

Stādu audzētāji no visas Latvijas piedāvās koku, krūmu un ziemciešu stādus. Rudens skaistumu varēs baudīt, priecājoties par dāliju kolekcijas ziedēšanu LU Botāniskajā dārzā vai pastaigājoties pa izziņas takām: "Amizanti stāsti par augiem" un "Septembrī ievācami ārstniecības augi". Svētku dalībniekiem būs iespēja sekot mākslinieku projekta "Garā pupa" turpinājumam: izaudzētās ražas novērtēšanai un augu transportēšanai uz Mākslinieku savienības māju. Bērni varēs priecāties par ciemiņiem no Rīgas Zooloģiskā dārza, kā arī radoši darboties darbnīcā.

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. No maija līdz septembrim apmeklētājiem atvērts no plkst. 9:00 līdz 19:00. Ieejas maksa: skolēniem Ls 0,50, pensionāriem un studentiem - Ls 1,00, pieaugušajiem - Ls 1,50. Ieeja bez maksas: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem, bērniem bāreņiem, daudzbērnu ģimenēm un politiski represētajām personām.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV