Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Vasarīgas mantas no "Otrās elpas" "Baltajā naktī" par baltu velti

Labo darbu veikals "Otrā elpa", 31.08.2010. 10:43

Pēc vasaras laiskuma labo lietu bodīte "Otrā elpa", sākot ar 4.septembri, atsāks strādāt arī sestdienās no plkst. 11.00-17.00! Veikals kultūras foruma Baltā nakts 2010 baudītājiem būs atvērts līdz pat pēdējam apmeklētājam, lai kopīgi veiktu lielo noliktavas tīrīšanu.  

Atbrīvojot veikala plauktus rudens štātēm, vasarīgās mantas Baltajā naktī ikvienam būs pieejamas par baltu velti! Ja akcija gūs piekrišanu, līdzīgi pasākumi tiks rīkoti arī turpmāk.

Pasākuma laikā "Otrās elpas" apmeklētāji varēs baudīt arī DJ Tanheizera mūziku, sālītus gurķīšus ar piedevām un gardu rudens boli. Sākums ap plkst. 19.00...

Dari pats! un Piedalies!

CITI SEPTEMBRA PASĀKUMI

- OTRDIENĀS - JOGAS NODARBĪBAS IESĀCĒJIEM

7.,14., 21., 28.septembrī, plkst. 18.15 - 19.15

Pieredzējusī jogas pasniedzēja Natālija Gorohova mācīs elpošanas un meditācijas tehnikas, kustības un statiskās pozas, lai atklātu savu radošo potenciālu, pilnveidotu ķermeni, prātu un būtu veselīgi.

Nodarbības cena - 2,50Ls. Uz nodarbībām jāpiesakās iepriekš, rakstot e-pastu uz elpa@otraelpa.lv, zvanot pa tālr. 67287172 vai arī veikalā uz vietas!

- SESTDIEN, 11.SEPTEMBRĪ plkst.12.00-14.00

DRĒBJU PAKARAMO DEKUPĀŽA SALVEŠU TEHNIKĀ

- SESTDIEN, 25.SEPTEMBRĪ plkst.12.00-14.00

PUĶU PODIŅU DEKUPĀŽA SALVEŠU TEHNIKĀ

Dekupāža ir dekoratīvi lietišķās mākslas veids, kura pamatā ir aplikāciju izgriešana, virsmu dekorēšana un lakošana. Tā ir metode, kā veidot pārsteidzošu dizainu dažādiem priekšmetiem no porcelāna, plastmasas, koka, papīra, stikla vai auduma.

Šajās divās nodarbībās Otrā elpa kopā ar rokdarbnieci Irēnu Lauriņu aicina ikvienu interesentu pārvērst šīs tik ikdienišķās lietas kā drēbju pakaramie un puķu podi personiskos, skaistos un oriģinālos mākslas darbos, radīt dāvanas sev un citiem.

Viss nepieciešamais darbam būs sagatavots, tomēr vēlams katram pašam ņemt līdzi savu koka drēbju pakaramo, puķu podu un jaukas salvetes!?

Nodarbības par ziedojumiem. Uz nodarbībām jāpiesakās iepriekš, rakstot e-pastu uz elpa@otraelpa.lv, zvanot pa tālr. 67287172 vai arī veikalā uz vietas!

MŪSU DRAUGI UN ATBALSTĪTĀJI:

Berga Bazārs, nodrošinot bezmaksas tirdzniecības platību, Kanādas vēstniecība, St.Brothers Brand Agency, Emergency SIA, ZAB Klavins & Slaidins LAWIN, Pica Lulū, Coppa LTD SIA, KATE SIA, Grifs AG, Anda 2, Henkel Latvia, Baltā pirts, PupuMaiss IK, kino Rīga, Latvijas Nacionālais Teātris, Zaļā Brīvība, Mammadaba, KMC Lauska, KIT, Herman's Casa, Roberts Books, Muhamors, NicePlace.lv, viss.lv, ekopreces.lv, uzvelckreklu.lv, davanuserviss.lv, lielsmazs.lv, 650 individuāli ziedotāji, kā arī brīvprātīgie.

Papildu informācija:
"Otrā Elpa"
Marijas iela 13/1, Rīga, LV-1050.
T. 67287172 / 26959591
elpa@otraelpa.lv
www.otraelpa.lv

seko mums arī:
twitter.com/Otra_elpa
draugiem.lv/Otra elpa
facebook: Otra elpa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV