Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Uzstādīti pirmie biļešu automāti sabiedriskā transporta pieturvietās

Viktors Zaķis, 14.09.2010. 09:49

Vasaras beigās uzstādīti un darbu sākuši trīs jauni biļešu tirdzniecības automāti Rūsiņa ielā (Abrenes ielas autobusu galapunkts), Merķeļa ielā 3 un Brīvības ielā pie Katedrāles. Līdz ar to Rīgā jau ir uzstādīti un kopumā darbojas 24 biļešu tirdzniecības automāti, bet līdz šī gada beigām sabiedriskā transporta pieturvietās plānots uzstādīt vēl desmit biļešu pārdošanas automātus.

Atgādinām, ka e-talonus var iegādāties ne tikai biļešu automātos, bet arī Rīgas satiksmes biļešu pārdošanas vietās, kā arī Latvijas Pasta nodaļās, Narvesen, Plus Punkts Preses apvienība un citās biļešu tirdzniecības vietās.

Tāpat personalizēto e-talonu lietotāji biļetes var iegādāties e-talona interneta veikalā. Lai to izdarītu, uz e-pastu: etalons@rigassatiksme.lv jānosūta pieteikums, kurā jānorāda e-talona lietotāja vārds, uzvārds, e-talona numurs un e-pasts. Vienas darba dienas laikā uz pieteikumā norādīto e-pastu tiks nosūtīta piekļuves parole interneta veikalam. Saņemtā piekļuves parole un e-pasts būs jāievada adresē: http://etalons.rigassatiksme.lv/lv/sakums/.

Plašāku informāciju par e-talonu un tā iegādi var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV