Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Restorāns "Nekādu problēmu" aicina uz Ražas svētkiem

Agris Semēvics, 15.09.2010. 12:47

Rudenīgu noskaņu nenoliedzamā klātbūtne Vecrīgā ir rosinājusi vasaras muzikālo restorānu „Nekādu Problēmu" uz izteikti rudenīgām aktivitātēm - Ražas svētkiem, kas jau rīt, 16. septembrī, sākot no plkst. 17:00, risināsies šīs sezonas laikā apmeklētāju tik iecienītajā Doma Laukuma brīvdabas restorānā.
Restorāns "Nekādu problēmu" aicina uz Ražas svētkiem

Ražas Svētki restorānā „Nekādu Problēmu" notiks jau otro gadu pēc kārtas un atkal būs tradicionāli zīmīgi ar pavisam īpašu šefpavāra piedāvājumu un krietni paplašinātu muzikālo programmu. Vakara gaitā uz skatuves redzēsim vairākus šīs vasaras sezonas pieprasītākos mūziķus – grupu Iļģi, kas plkst. 17:00 vakaru muzikāli iesāks, Miku Dukuru ar grupu, vakara turpinājumā, un Dināru Rudāni & grupu Rock5, kas uzstāsies Ražas Svētku noslēdzošajā daļā. Pasākumu visa vakara garumā vadīs un „jokus dzīs" Jānis Skutelis.

Runājot par restorāna šefa piedāvājumu, jāteic, ka šajā gadā Ražas Svētku īpašais ēdiens būs mežacūkas sautējums. Galdā liksim arī četrus sezonas laikā pašus iecienītākos alus – Aldara Luksus, Valmiermuižu, Tērveti un Piebalgu. ...un kā jau Ražas Svētkos pieņemts – dārzeņi un augļi visiem.

Vasaras sezonas laikā muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu", sadarbībā ar mūzikas portālu Platforma.LV, veidoja skatuves mūzikas videoklipus restorānā muzicējušajām grupām un mūziķiem. Šī vairāk nekā 20 klipu lielā kolekcija kopumā būs skatāma Ražas Svētku laikā uz restorānā izvietotajiem ekrāniem.

Vēl šonedēļ vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu" viesosies:

trešdiena, 15. septembris – Dināra Rudāne & Rock5;

ceturtdiena, 16. septembris – Ražas svētki – Iļģi, Miks Dukurs & Co un Dināra Rudāne & Rock5;

piektdiena, 17. septembris – Edijs Šnipke;

sestdiena, 18. septembris – Flame;

svētdiena, 19. septembris – Aivars Birzmalis.

Lai arī laika apstākļi ir sezonāli vēsi, restorāns „Nekādu Problēmu" saviem viesiem komfortu nodrošina ar mājīgiem plediem un telpu apsildes lampām. Pie mums ir rudenīgi, bet silti.

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto un video galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu" mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Ieejas biļetes izklaides programmu baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi notikumi vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu" vienmēr ir bez maksas.

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV