Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

RISEBA augstskolā sākusies ziemas uzņemšana

Daina Kantāne, 09.12.2010. 09:48

Ziemas uzņemšanā RISEBA augstskola (Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola) uzņem studentus koledžas studiju programmā „Namu apsaimniekošana un pārvaldība", bakalaura studiju programmā „Biznesa psiholoģija", maģistra studiju programmās „Uzņēmējdarbības vadība", „Personāla vadība" līdz 28.janvārim. Doktora studiju programmā „Biznesa vadība" dokumentus pieņem līdz 15.decembrim.
RISEBA augstskolā sākusies ziemas uzņemšana

Šoziem RISEBA augstskola uzņem studentus vakara, izejamo dienu un neklātienes nodaļās.

Studiju programmas un studiju formas, kurās notiek uzņemšana līdz 28.janvārim ir:
- profesionālās augstākās izglītības 1.līmeņa studiju programmā „Namu apsaimniekošana un pārvaldīšana" latviešu valodā, nepilna laika neklātienes nodaļā, studijas notiek katru trešo nedēļu sestdienās un svētdienās;
- bakalaura studiju programmā „Biznesa psiholoģija", latviešu vai krievu valodā, nepilna laika neklātienes nodaļā, studijas notiek katru trešo nedēļu sestdienās un svētdienās;
- maģistrantūras studiju programmās

„Projekta vadība", latviešu valodā, pilna laika vakara nodaļā (studijas pirmdienās, otrdienās, trešdienās vakaros), nepilna laika izejamo dienu nodaļā (studijas katru sestdienu)

„Uzņēmējdarbības vadība", latviešu vai krievu valodā, pilna laika vakara nodaļā (studijas pirmdienās, otrdienās, trešdienās vakaros), nepilna laika izejamo dienu nodaļā (studijas katru sestdienu)

Studiju sākums iepriekšminētajās programmās ir 2010.gada 14.februāris.

Uzņemšana līdz 15.decembrim notiek arī Starpaugstskolu doktorantūras studiju programmā „Biznesa vadība".

Lai pieteiktos studijām, dokumentus var iesniegt RISEBA augstskolas informācijas centrā Meža ielā 3, katru darba dienu no 8:00 – 20:00 un sestdienās no 9:00 – 15:00.

Sīkāka informācija par uzņemšanas prasībām un iesniedzamajiem dokumentiem RISEBA informācijas centrā, tālr.: 67 500 265; e-pasts: riseba@riseba.lv.

Par RISEBA

RISEBA augstskola ir dibināta 1992. gadā, un tai ir Centrālās un Austrumeiropas menedžmenta attīstības asociācijas (CEEMAN) piešķirta starptautiskā kvalitātes akreditācija (International Quality Accreditation). Augstskolai ir vairāk kā 60 sadarbības partneri 22 valstīs gan Eiropā, Āzijā un ASV, kas studentiem dod iespēju iegūt starptautisku pieredzi un zināšanas. Starptautiskā dubultgrādu konsorcija ietvaros RISEBA augstskolai ir līgumi par dubultgrādu diplomiem ar Lielbritānijas, Francijas, Vācijas, Somijas, Nīderlandes un Zviedrijas augstskolām. RISEBA ir vieta, kur „Bizness tiekas ar mākslu", jo papildus biznesa studijām piedāvā arī izglītību radošajā virzienā, kā piemēram sabiedriskās attiecības, reklāma, audiovizuālā mediju mākslai, arhitektūra.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV