Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Bezmaksas Vieslekcija "Kā apgūt Interneta Mārketingu?" RISEBA augstskolā

Rihards Graudiņš, 07.04.2011. 11:16

14. aprīlī plkst. 12.00 306.auditorijā RISEBA augstskolā, Mežā ielā 3, notiks bezmaksas vieslekcija, kuru pasniegs SIA „Infinitum 8" valdes priekšsēdētājs un līdzīpašnieks, kā arī RISEBA augstskolas absolvents - Egils Boitmanis.

Vieslekcijas laikā Egils pastāstīs par vairākiem Interneta Mārketinga pozitīvajiem aspektiem, labākajiem interneta mārketinga pieejamajiem resursiem un jaunumiem, aktualitātēm interneta mārketingā jomā kopumā.

Egils Boitmanis ir interneta mārketinga speciālists, kas nodarbojas ar klientu apkalpošanu interneta mārketinga jomā (www.infinitum.lv) un privāto ideju realizēšanu.

Egils Boitmanis augstāko izglītību ieguvis divās augstskolās. Bakalaura grādu vadībzinībās - Ventspils augstskolā un uzņēmējdarbības vadības maģistra grādu –Rīgas Starptautiskajā Ekonomikas un Biznesa Administrācijas augstskolā (RISEBA).

Interneta mārketinga pieredzes pamati tika iegūti strādājot starptautiskajā franšīzes uzņēmumā WSI (We Simplify the Internet), kas ir līderis pasaulē interneta mārketinga, mājas lapu izstrādes un dizaina jomās. Tāpat savu pieredzi Egils papildinājis strādājot kā privātais mārketinga konsultants.

Egilam ir Google sertificētā partnera statuss, kas apliecina viņa prasmes Adwords pārvaldībā. Pateicoties izglītībai uzņēmējdarbības jomā, savu interneta mārketinga praksi Egils balsta uz rentabilitāti un tiešu ieguvumu no interneta mārketinga rīkiem. Liela uzmanība tiek pievērsta mājas lapas pārraudzības rīkiem (Google Analytics). Savu profesionālo viedokli Egils kā viesautors pauž interneta mārketinga blogā: www.webmarketing.lv. Šobrīd Egils strādā pie vairāku ideju realizēšanas, kas vērstas uz interneta mārketinga jomas attīstīšanu Latvijas uzņēmēju vidū.

Egila LinkedIn profils:
http://www.linkedin.com/in/egilsboitmanis

Par RISEBA

RISEBA ir izaicinājums kreatīvi, stratēģiski un radoši domājošiem cilvēkiem, kas vēlas studēt inovatīvi vienlaicīgi apgūstot gan teoriju, gan praksi. Mūsu augsti kvalificēts personāls ar moderno tehnoloģiju palīdzību veicinās studentu attīstību, lai tie būtu profesionāļi starptautiskā līmenī. RISEBA piedāvā studijas sākot ar pirmā līmeņa izglītību līdz pat doktora studijām. Vairāk www.riseba.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV