Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Latvijas Universitātē sāksies uzņemšana, būs jauna studiju programma

LU Preses centrs, 29.12.2010. 13:19

Pirmdien, 3.janvārī, Latvijas Universitātē sāksies pieteikumu pieņemšana studiju uzsākšanai 2010./2011. akad. g. pavasara semestrī. Pieteikumus pieņems divās pamatstudiju līmeņa un trijās augstākā līmeņa studiju programmās, un tos varēs iesniegt fakultātēs. Pirmo reizi notiks uzņemšana jaunā otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā Skolotājs, kurā 90 studenti varēs iegūt skolotāja kvalifikāciju par ESF projekta finansējumu.

No 6. līdz 25.janvārim Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē (PPMF) pieņems pieteikumus studijām 1.līmeņa profesionālajā studiju programmā Pirmsskolas izglītības pedagogs un profesionālajā bakalaura studiju programmā Pirmsskolas skolotājs.

No 5. līdz 14.janvārim Juridiskajā fakultātē pieņems pietikumus maģistra studiju programmā Starptautiskās attiecības (tiesības), bet no 18.līdz 28.janvārim Ekonomikas un vadības fakultātē varēs pieteikties studijām profesionālajā maģistra studiju programmā Starptautiskais bizness.

Savukārt no 3. līdz 14.janvārim PPMF varēs pieteikties jaunā otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programmā Skolotājs. Šajā programmā tiek piedāvāti seši studiju virzieni: Vidējās izglītības latviešu valodas un literatūras skolotājs, Vidējās izglītības angļu valodas skolotājs, Vidējās izglītības vācu valodas skolotājs, Vidējās izglītības krievu valodas un literatūras skolotājs vai krievu valodas kā svešvalodas un latviešu valodas kā otrās valodas skolotājs, Vizuālās mākslas skolotājs un Sociālo zinību skolotājs.

Otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības programma Skolotājs izveidota ESF projekta „Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide" (Nr. 2010/0096/1DP/1.2.1.2.3./09/IPIA/VIAA/001) ietvaros un pavisam tā piedāvās apgūt 13 mācību priekšmetu skolotāju kvalifikācijas, no kurām 6 uzsāk uzņemšanu jau 2011.gada janvārī. Šī studiju programma dos iespēju skolā strādājošiem skolotājiem iegūt pedagoga kvalifikāciju. Studijas tiks piedāvātas divām mērķgrupām: skolotājiem ar dažādu zinātņu bakalaura izglītību, bez pedagoģiskās kvalifikācijas, kā arī skolotājiem ar pedagoģisko izglītību, kas vēlas iegūt papildu kvalifikāciju. Pedagoga kvalifikāciju no projekta finansējuma varēs iegūt 250 skolotāji. Vairāk par šo studiju programmu un ESF finansēto projektu: www.skolotajuizglitiba.lu.lv

Vairāk par uzņemšanas nosacījumiem un prasībām: www.gribustudet.lv , informācijas tālrunis 67034444

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV