Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Latvija Universitāte izsludina pieteikšanos Karjeras iespēju dienai

Latvijas Universitātes Preses centrs, 31.01.2011. 13:05

Darba devēji tiek aicināti pieteikt sava uzņēmuma dalību Karjeras iespēju dienā, kas šogad notiks 2011.gada 24.martā, Latvijas Universitātes Lielajā un Mazajā aulā (Rīgā, Raiņa bulvārī 19).

Šī ir jau septītā Karjeras iespēju diena Latvijas Universitātē, kuras laikā studenti var iepazīties ar dažādu nozaru Latvijas un starptautiskajiem uzņēmumiem, organizācijām, tikties un runāt ar uzņēmumu pārstāvjiem, uzzinot informāciju par prakses, vasaras un patstāvīgā darba iespējām. Tikšanās ar darba devēju rosina studentus apzināt nepieciešamās kompetences un saskatīt iespējas mainīgajā darba tirgus situācijā.

Darba devējiem tā ir iespēja veicināt sava uzņēmuma atpazīstamību, informējot studentus par pakalpojumiem, kurus uzņēmums sniedz, vai produktiem, tehnoloģijām, kuras attīsta. Tā ir arī iespēja satikt motivētākos LU studentus, dibināt kontaktus ar viņiem kā potenciālajiem praktikantiem vai darba ņēmējiem un nodrošināt studentus ar informāciju par darba tirgus prasībām, viņu veiksmīgai integrācijai darba tirgū.

Pasākuma laikā tiks iekārtoti uzņēmumu informatīvie stendi. Informācija par uzņēmumiem tiks publicēta speciāli izdotajā katalogā „Karjeras ceļvedis" un elektroniskajā katalogā www.kid.lu.lv Katalogos studenti uzzinās par uzņēmuma darba specifiku, tā darbiniekiem, karjeru uzņēmumā, kā arī par piedāvātajām prakses vai darba vakancēm.

Universitātes Karjeras centrs īsteno vairākas sadarbības formas ar darba devējiem, kas veido saikni starp augstskolu, studentiem, absolventiem un darba devējiem. Universitātes portālā darba devējiem jau vairākus gadus ir iespēja bez maksas publicēt darba sludinājumus un ir pieejama studentu CV datu bāze, kas palīdz jauno speciālistu atlasē. Vieslekcijās Latvijas Universitātes fakultātēs uzņēmumu pārstāvji tiek aicināti dalīties ar savu profesionālo pieredzi un informāciju par aktualitātēm nozarē, kuru pārstāv.

Darba devēji aicināti pieteikt uzņēmuma dalību Karjeras iespēju dienā līdz 2011.gada 25.februārim. Informācija un pieteikuma veidlapa LU portālā: www.kid.lu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV