Piektdiena, 17.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Umberts, Herberts, Dailis;

Notiks seminārs „Kāpēc Eiropai ir grūti pasaulē runāt vienā balsī?"

Latvijas Universitātes Preses centrs, 08.02.2011. 13:02

Piektdien, 11.februārī, plkst. 9.30 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātē, J.Berlina auditorijā (Lomonosova ielā 1a) semināru ciklā „Eiropa pasaulē" notiks pirmais seminārs „Kāpēc Eiropai ir grūti pasaulē runāt vienā balsī?" Seminārs tiešraidē būs skatāms LU portālā.

Seminārā piedalīsies Starptautisko studiju un pētniecības centra (Centre d'études et de recherches internationales, Francija) direktors Kristians Lekesns (Christian Lequesne), LU prof. Žaneta Ozoliņa, LU Sociālo un politisko pētījumu institūta direktors Nils Muižnieks, LU asoc. prof. Daunis Auers, Francijas Republikas vēstniece Latvijā Šantāla Puarē (Chantal Poiret), Latvijas Ārlietu ministrijas politiskais direktors Andris Razāns u.c.

Semināru organizē Francijas Republikas vēstniecība Latvijā, Francijas Kultūras centrs Latvijā un LU Sociālo un politisko pētījumu institūts.

Pasākums notiks latviešu un franču valodā (sinhronais tulkojums), un tas tiešraidē būs skatāms LU portālā www.lu.lv/tiesraide/2

Semināra programma: www.lu.lv/zinas/t/5300/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV