Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Vēl iespējams pieteikties radošajam konkursam žurnālistikā, sabiedriskajās attiecībās un reklāmā

Kristīne Dalmatova, 15.04.2011. 11:55

Līdz 27. aprīlim vēl iespējams pieteikties Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) Komunikācijas studiju nodaļas rīkotajam 2011. gada radošajam konkursam žurnālistikā, sabiedriskajās attiecībās un reklāmā.

Konkursā var piedalīties jebkurš 12.klases skolēns, kurš iesniedz darbus atbilstoši kārtībai, kādu nosaka šī konkursa nolikums. Konkursa uzvarētājs saņem iespēju ārpus konkursa pieteikties uz budžeta studiju vietu komunikācijas zinātnes studiju programmā, bet otrās un trešās vietas ieguvējs saņem papildu punktus līdzdalībai LU reflektantu konkursā uz studiju vietu komunikācijas zinātnes bakalaura studiju programmā.

Konkursa mērķis ir veicināt skolēnu interesi un priekšstatus par žurnālistikas, sabiedrisko attiecību un reklāmas darbības principiem, veidiem un lomu mūsdienu sabiedrībā.

Konkursu organizē Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa sadarbībā ar Latvijas mediju, sabiedrisko attiecību un reklāmas speciālistiem..

Konkurss tiek organizēts 2 kārtās. Pirmajā kārtā dalībniekiem līdz 2011. gada 27. aprīlim jāiesniedz LU SZF Komunikācijas studiju nodaļā vai jāiesūta pa pastu savi radošie darbi žurnālistikā, sabiedriskajās attiecībās vai reklāmā. Pirmās kārtas rezultāti tiks publiskoti LU SZF mājas lapā www.szf.lu.lv 2011. gada 6. maijā.

Otrajā kārtā piedalās tikai tie dalībnieki, kas izturējuši konkursa pirmo kārtu. Otrā kārta notiks 2011. gada 13.maijā LU Sociālo zinātņu fakultātē.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV