Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

„Komunikācijas guru" – jauns konkurss studentiem

LU Karjeras centrs, 13.05.2011. 12:34

Latvijas Universitātes (LU) Karjeras centrs un uzņēmuma „Accenture" Latvijas filiāle četriem LU studentiem piedāvā iespēju piedalīties īpašā seminārā par efektīvu starpkultūru komunikāciju un prezentācijas prasmju pilnveidošanu. Kopumā paredzēti divi semināri, un katrā no tiem piedalīsies studenti, kuri būs uzvarējuši konkursā par visprasmīgāk sagatavoto motivācijas vēstuli.

Semināru grupas organizē uzņēmuma „Accenture" Latvijas filiāles pārstāvji un apmācības notiks kopā ar šī uzņēmuma darbiniekiem. Kā atzīst LU Karjeras centra pārstāvji, šī ir viena no tām darba devēja iniciatīvām, kas atspoguļo kvalitatīvu pieeju sadarbības uzturēšanai un pilnveidošanai ar augstskolu.

Semināru „Pretī izaicinājumam" (Rise to the challenge) vadīs starptautiski atzīta lektore, režisore un konsultante – Baņuta Rubess. Semināra tēma ir komunikācijas un prezentēšanas prasmju pilnveidošana pārliecinošas un efektīvas prezentācijas izveidei un vadīšanai angļu valodā. Lektores profesionālajā pieredzē ir gan treniņu programmu veidošana, gan mediju apmācību vadīšana, kā arī individuālu apmācību izveide menedžeriem.

Otru semināru „Starpkultūru komunikācija" (Cross-culturalcommunication) vadīs pasniedzēja no Zviedrijas, Linnaeus Universitātes – Jaele Miriama Tageruda (Yael Miriam Tågerud). Semināra vadītāja ir specializējusies starpkultūru komunikācijas jomā – izstrādājusi gan īpašus kursus, apmācības programmas, gan arī vadījusi lekcijas un konsultācijas kā studentiem, tā uzņēmējiem.

Semināri notiks uzņēmuma „Accenture" Latvijas filiāles birojā 17., 19. un 26.maijā. Lai atlasītu motivētākos studentus dalībai seminārā, tiek rīkots konkurss „Komunikācijas guru". Lai piedalītos konkursā, LU studentiem ir jānosūta sava motivācijas vēstule angļu valodā līdz 13.maijam uz e-pastu karjera@lu.lv. Vēstulē jābūt izklāstītai motivācijai par piedalīšanos vienā no diviem semināriem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV