Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Rīgā piektdienu un sestdienu naktīs sāks kursēt sabiedriskais transports

Anna Kononova, 20.05.2011. 16:56

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, kas ir arī pašvaldības uzņēmuma „Rīgas satiksme" kapitāldaļu turētājs, šodien noturēja uzņēmuma akcionāru sapulci. Tajā pēc viņa ierosinājuma pieņemts lēmums, sākot ar 8.jūniju piektdienu un sestdienu nakts stundās norīkot sabiedriskā transporta reisus. Plānots, ka sabiedriskais transports piektdienu un sestdienu naktīs kursēs vienu reizi stundā no galapunkta Raiņa bulvārī. Braukšanas biļete tajā maksās vienu latu.
Rīgā piektdienu un sestdienu naktīs sāks kursēt sabiedriskais transports

Pašlaik sabiedriskā transporta nakts reisus plānots norīkot vasaras periodā, ja iedzīvotāju atsauksme būs liela, tad tiks lemts par to pagarināšanu arī citā periodā.

Tāpat no 8.jūnija ir plānots atcelt maksu par bagāžas pārvadāšanu Rīgas sabiedriskajā transportā.

Uzņēmuma akciju turētājs arī uzdevis „Rīgas satiksmei" rūpīgi sekot rīdzinieku attieksmei pret izmaiņām maršrutu sarakstā, kas ir ieviestas šonedēļ. Ja šīs izmaiņas radīs neērtības iedzīvotājiem, uzņēmumam būs vēl reiz jāpārskata sabiedriskā transporta kursēšanas grafiks.

Tāpat N.Ušakovs uzdeva uzņēmuma vadībai sekot līdzi lieliem kultūras un citiem sabiedriskiem notikumiem pilsētā un savlaicīgi lemt par nepieciešamību norīkot papildus sabiedriskā transporta reisus. „Nedrīkst pieļaut lai atkārtojas tāda situācija kāda bija vērojama pēc Muzeju nakts Rīgā. „Rīgas satiksmei" jāplāno un jānodrošina iedzīvotājiem iespēja nokļūt mājās pēc lieliem pasākumiem", norādīja Rīgas domes priekšsēdētājs.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV