Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Latvijas Kultūras akadēmija noslēdz jubilejas gadu

EasyGet.lv, 24.05.2011. 15:51

Šogad Latvijas Kultūras akadēmija svin 20 gadu jubileju ar radošu pasākumu virkni – no 2010. gada novembra līdz 2011. gada jūnijam dažādās Rīgas pasākumu norises vietās notiek akadēmijas studentu, zinātnieku un radošo meistaru pasākumi, tādi kā: teātra un horeogrāfu deju izrādes, kino festivāli, koru koncerti u.c..

"Savu jubilejas gada pasākumu ciklu vēlamies noslēgt, aicinot Jūs uz LKA studentu producēto un režisēto izrādi „Heda", kas ir Latvijas teātra vēsturē vēl nebijis inovatīvs mākslas projekts, tapis sadarbībā ar vairāk kā 30 projekta sponsoriem un atbalstītājiem," aicina LKA pārstāvji. Izrāde notiek Andrejsalā angārā, kurā iebūvēta monumentāla scenogrāfija 3 stāvu mājas augstumā. Pirmizrāde 2. jūnijā (plašāka informācija LKA mājaslapā www.lka.edu.lv vai www.bilesuparadize.lv).

Latvijas Kultūras akadēmija ir dibināta 1990. gada 29. decembrī. 1991. gadā mācības bakalaura studiju programmā uzsāka 63 studenti. Šobrīd absolventu skaits jau pārsniedz pusotru tūkstoti. Šajā svētku laikā Latvijas Kultūras akadēmija vēlas apkopot informāciju par akadēmijas absolventu darba gaitām pēc akadēmijas absolvēšanas, tādēļ būsim pateicīgi, ja atradīsiet laiku nelielas anketas aizpildei (www.visidati.lv/aptauja/535283874/) kā arī nodosiet šo ziņu tālāk saviem studiju biedriem!

"Tāpat mēs priecātos nezaudēt saikni ar absolventiem pēc studiju beigšanas, tādēļ aicinām Jūs reģistrēties absolventu datu bāzē, nosūtot savu vārdu/uzvārdu/e-pasta adresi uz info@lka.edu.lv.

Mēs, savukārt, solāmies Jūs informēt par akadēmijas organizētajiem pasākumiem, talākizglītības iespējām un veicināt akadēmijas absolventu asociācijas veidošanos!" atzīst Latvijas Kultūras akadēmijas Ārējo sakaru un komunikāciju speciāliste Aija Melbārde.

www.lka.edu.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV