Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

"Dirty Deal" aicina pieteikties ielīgošanas svētku "blusu tirgum"

Ieva Strazdiņa, 27.05.2011. 16:38

Rīgas iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties un izjust gan tradicionālus, gan mazāk tradicionālus ielīgošanas svētkus, kas norisināsies visā Spīķeru kvartālā.

Ielīgošanas tirdziņā un pasākumos piedalīsies arī alus restorāns „Merlin", Spīķeru koncertzāle, „Kitech" un pat tirdziņš, kas piedāvās ne tikai plašu Līgo un Jāņiem nepieciešamo lauku labumu klāstu, bet arī skatuvi, uz kuras visas dienas garumā uzstāsies etno kolektīvi un bērnu deju grupas un dziedošie kolektīvi ar Jāņu dziesmām un dejām.

Pagānu mīti lēš, ka vasaras saulgrieži ir labs laiks, lai pusgadu mijā nedaudz mainītu savu dzīvi. Sekojot senajiem ticējumiem, „Dirty Deal" saulgriežu ieskaņās 22. jūnijā rīko „Blusu tirgu" (no angļu val. – flea market), kur visas dienas garumā no plkst. 13:00 līdz 20:00 „Dirty Deal" terasē līdzās citām ielīgošanas trakulībām tiks dota iespēja mainīties, pārdot mantas, kuras dzīvē vairs neiederas, un iegādāties tās, kuras kļūs par jaunās dzīves neatņemamu sastāvdaļu, vai atrast praktisku un patīkamu risinājumu dāvanām Jānim un Līgai.

"Dirty Deal" aicina pieteikties ielīgošanas „Blusu Tirgum", līdz 15. jūnijam pieteikumu sūtot uz deal@dirtydeal.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV