Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

Sākusies pieteikšanās jauno mediju darbnīcai "Dirty Deal" telpās

Ieva Strazdiņa, 10.05.2011. 09:25

No 25. līdz 28. maijam ric „Dirty Deal" organizē radošo darbnīcu „Attic Addict Latvia", kuru laikā Francijas vieslektora vadībā būs iespēja iemācīties kā pašu spēkiem izgatavot video pulti un kā šo pulti izmantotot, filmējot ar vairākām kamerām vienlaikus.
Sākusies pieteikšanās jauno mediju darbnīcai "Dirty Deal" telpās

Darbnīcu vadīs Francijas neatkarīgās skatuves atbalsta - koncertierakstu grupas „Attic Addict" vadītājs Maksims Leteljērs. "Attic Addict" ir radošs kolektīvs, kas izmantojot pašizveidotas (DIY) video pultis un dažāda veida novērošanas kameras, audiovizuāli arhivē Francijas neatkarīgās skatuves mūziķus un grupas. Videomateriāli tiek izvietoti mājas lapā www.atticaddict.com un kalpo kā publicitātes materiāli jaunajām grupām un mūziķiem. Radošā apvienība darbojas vairāk par četriem gadiem, viņi ir izveidojuši vairāk kā deviņdesmit konceru video ierakstus. Kolektīva dalībnieki koncertierakstus veic gan studijā, gan ceļo pa Eiropu, ierakstus veicot dažādos festivālos, klubos un citur.

Radošās darbnīcas mērķis ir ne tikai interesentiem iemācīt izveidot video miksēšanas pultis, bet arī izveidot 'Attic Addict Latvija' komandu, kas, izmantojot šo tehniku, audiovizuāli arhivētu un palīdzētu Latvijas jaunajiem mūziķiem izveidot kvalitatīvus publicitātes materiālus. Materiāli tiks publicēti gan Dirty Deal Audio, gan Attic Addict mājas lapā, kā arī labākie video materiāli tiks publicēti Latvijas mūzikas kanālos.

Darbnīcas norisināsies četras dienas, visi dalībnieki savā īpašumā iegūs pašu radīto video pulti. Darbnīcas trešajā dienā tiks organizēta pirmā koncerta ieraksta sesija. Tajā dalībnieki varēs pirmo reizi praktiski pielietot savas izviedotās video pultis.

Savu pieteikumu „Attic Addict" radošai darbnīcai (CV, motivācijas vēstuli, kā arī, vēlams, demo ar iepriekš veiktajiem video) lūdzam iesūtīt līdz 14. maijam. Pieteikumu sūtīt uz deal@dirtydeal.lv vai pa pastu (pasta zīmogs 14.maijs). Dalības maksa 20 Ls.

Rezultāti tiks izziņoti 18. maijā gan personīgi, gan Dirty Deal Audio mājas lapā http://dirtydeal.lv/audio

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV