Sestdiena, 11.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Milda, Karmena, Manfreds;

"Dirty Deal" atsāks darbu

Krista Jansone, 07.03.2011. 14:54

Līdz ar aprīļa sākumu darbu atsāks radošo iniciatīvu centrs "Dirty Deal", kas savu darbību "iesaldēja" šī gada janvārī. "Dirty Deal" kopš 2008. gada darbojas Spīķeru kvartālā , Maskavas ielā 12/k2 – ēkā darbojās neatkarīgais teātris "Dirty Deal Teatro", "Dirty Deal Kino klubs", pasākumu norises vieta "Dirty Deal Cafe" un izstāžu zāle "Dirty Deal Expo".
"Dirty Deal" atsāks darbu

Radošajai komandai ir izdevies piesaistīt jaunus papildspēkus un partnerus, lai atgrieztos gan saturiski, gan vizuali jaunā kvalitātē.

"Dirty Deal" jaunums būs elektroniskās mūzikas klubs un teātra kafejnīca "Straume". "Straume" darbosies ar noteiktu darba laiku un vienotu muzikālu programmu. "Dirty Deal Cafe" telpa pēc "atkušņa" darbosies kā dažāda veida pasākumu norises vieta.

Ēkas otrajā stāvā, kā ierasts, darbosies "Dirty Deal Teatro" un "Dirty Deal Kino klubs".
Aprīļa otrdienās "Kino klubs" veido filmu un lekciju sēriju sadarbībā ar Gētes intitūtu. Maijā plānota amerikāņu filmu programma sadarbība ar ASV vēstniecību.
Teātris turpinās meklēt nozīmīgo un aizraujošo skatuves mākslas saturā un formā - šobrīd tiek gatavoti divi jauni projekti, repertuāra atgriezīsies arī jau skatītāju iemīlētās DDT izrādes. Jau tagad teātra radošā komanda strādā pie festivāla "DIRTY DRAMA 3" programmas, kas gaidāms septembrī.

Rudens ir labākais laiks, lai uzsāktu jaunu zināšanu apguvi, tāpēc, sākot ar šī gada septembri, apvienība "Dirty Deal Audio" mūziķiem, mediju māksliniekiem un citiem interesentiem piedāvās iespēju apmeklēt regulāras un daudzveidīgas ar muzikāliem eksperimentiem un mūzikas menedžmentu saistītas vieslekcijas un radošās darbnīcas pašmāju un ārzemju lektoru vadībā.

Plašāka informācija par katras nozares plāniem sekos...

Pateicamies visiem, kas ar labu domu, labu vārdu, un ne tikai- atbalstīja "Dirty Deal" atdzimšanu!

Gaidīsim ciemos!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV