Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē notiks Vasaras informatīvā diena

LU Preses centrs, 06.07.2011. 11:28

Pirmdien, 11.jūlijā, no plkst. 12.00 līdz 13.00 Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē (LU PPMF) notiks Vasaras informatīvā diena. Tās apmeklētāji tiks iepazīstināti ar jauninājumiem studijās un studiju procesa organizēšanā. Savukārt ceturtdien, 14.jūlijā, no plkst. 10.00 līdz 14.00 fakultāte piedāvās konsultācijas par uzņemšanu LU PPMF.

2011./2012. akadēmiskā gada uzņemšanā LU PPMF tiek piedāvātas jaunas iespējas dažāda līmeņa studiju programmās, kā arī gandrīz 180 budžeta vietas.

Būtiski jauninājumi skāruši pamatstudiju un arī augstākā līmeņa studiju programmas „Skolotājs". Otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības bakalaura studiju programmas „Skolotājs" jaunajiem studentiem būs iespēja studiju laikā no 16 piedāvātajām skolotāja profesionālajām kvalifikācijām pēc savas izvēles iegūt divas, otru kvalifikāciju izvēloties pēc 1.kursa. No šī gada vienā studiju programmā ir apvienotas visas Latvijas Universitātes augstākā līmeņa skolotāja studiju programmas, kas paredzētas cilvēkiem ar jau iegūtu augstāko izglītību, un izveidots mūsdienīgs piedāvājums. Līdz ar to interesentiem ar augstāko izglītību tiek piedāvāta 2.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma "Skolotājs" ar daudzveidīgu moduļu struktūru un iespēju no 24 skolotāja kvalifikācijām izvēlēties sev atbilstošo.

2.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas "Skolotājs" direktore Sandra Kalniņa stāsta: „Šī ir inovatīvā praksē balstīta skolotāju izglītības programma, kas studētgribētājiem piedāvā iegūt viņa iepriekšējai izglītībai atbilstoša mācību priekšmeta skolotāja vai cita priekšmeta skolotāja kvalifikāciju. Programma veidota modulārā pieejā, kas atbilst Eiropas izglītības procesu tendencēm. Tā ir lieliska iespēja skolotājiem pilnveidot savu profesionālo meistarību, izmantojot elastīgu studiju ilgumu. Studiju procesā tiek izmantotas jaunākās informācijas tehnoloģijas, tradicionālas un interaktīvas mācību metodes. Mūsdienās ir svarīgi apgūt skolotāja profesiju, jo nākotne balstās uz izglītotiem un konkurētspējīgiem jauniešiem. Programmā daudz domāts par to, lai mācību process skolā būtu interesants, saistošs un domāšanu rosinošs, jo tikai radoši un domājoši skolotāji spēs izglītot domājošus, radošus un aktīvus jauniešus."

Šogad Psiholoģijas bakalaura studiju programmā tiek piedāvāta jauna iespēja studēt nepilna laika klātienē, kas paver lielākas iespējas apvienot darbu ar studijām, jo studijas tiek plānotas ceturtdienās un sestdienās.

Vasaras informatīvā diena notiks 11.jūlijā plkst. 12.00 - 13.00 LU PPMF Jūrmalas gatvē 74/76 B1 auditorijā. Konsultācijas par uzņemšanu LU PPMF - 14.jūlijā plkst. 10.00 - 14.00 Jūrmalas gatvē 74/76 206.telpā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV