Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

LU Komunikācijas studiju nodaļas studenti rīkos atbalsta akciju topošajiem studentiem

LU Preses centrs, 13.07.2011. 13:33

Latvijas Universitātes (LU) Komunikācijas studiju nodaļas studenti un studentu televīzija Kivi TV 14. jūlijā rīkos akciju „Mums patīk tas, ko mēs darām!" pie LU galvenās ēkas Raiņa bulvārī 19.

Akcija norisināsies no plkst. 11.00 līdz plkst. 14.00 un tās laikā Komunikācijas studiju nodaļas studenti un studentu televīzija Kivi TV sagaidīs topošos studentus, lai izteiktu atbalstu viņu izvēlei iegūt augstāko izglītību un lai aicinātu izvēlēties studēt to, kas viņiem patīk.

Komunikācijas studiju nodaļas studentu televīzijas Kivi TV rīkotās akcijas moto ir „Mums patīk tas, ko mēs darām!", tādejādi izsakot aicinājumu topošajiem studentiem paraudzīties uz studijām kā uz iespēju piepildīt savus sapņus un izvēlēties studēt to, kas ir paša aicinājums.

„Vai tā būtu komunikācija vai kāds cits studiju virziens, mūsuprāt, galvenais ir tiekties uz sapni, jo tikai tas, kas mums patīk, spēj mūs patiesi aizraut, ļaujot kļūt par labākajiem un sasniegt to, kas citiem nebūtu pa spēkam," ir pārliecināti akcijas rīkotāji.

Akcijas laikā Kivi TV pārstāvji iepazīstinās ar to, kā norisinās filmēšanas darbs un kā strādā viņu komanda, aicinās studentus piepildīt sapņus sekojot saviem mērķiem un gādās arī par pārsteigumu.

Plašāka informācija par studentu televīzijas komandu Kivi TV atrodama portālā: www.kivitv.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV