Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

„Studentu Paradīze" meklē Gada Studentus

Madara Rube, 17.08.2011. 10:07

Baltijā grandiozāko mācību gada atklāšanas svētku „Studentu Paradīze 2011" organizatori, sadarbībā ar žurnāliem FHM un Cosmopolitan, par godu „Studentu Paradīzes" piecu gadu jubilejai izsludina foto konkursus „Gada Studente 2011" un „Gada Students 2011".

Visas tās studentes, kuras vienmēr ir sapņojušas nokļūt uz tāda plaši pazīstama žurnāla kā FHM vāka, aicinātas iesūtīt savas fotogrāfijas konkursam „Gada Studente 2011". Savukārt visi tie studenti, kas vienmēr vēlējušies valdīt pār sieviešu prātiem, iekļūstot tādā žurnālā kā Cosmopolitan, aicināti iesūtīt savu fotogrāfiju konkursam „Gada Students 2011". Pieteikšanās konkursiem ilgst līdz 10.septembrim mājas lapā www.studentuparadize.lv. Konkursu uzvarētāji tiks paziņoti un apbalvoti „Studentu Paradīzes 2011" noslēguma pasākumā Arēnā Rīga 23. septembrī.

„Studentu Paradīze" ir Baltijā grandiozākie mācību gada atklāšanas svētki, kas 23. septembrī ar Swedbank jauniešu programmas OPEN atbalstu norisināsies Arēnā Rīga un vienos vairāk kā 11 000 topošos un esošos studentus. Svētkos uz 6 skatuvēm uzstāsies vairāk kā 40 mākslinieki no Latvijas un ārvalstīm. Galvenie šī gada mākslinieki būs: Supafly no Lielbritānijas, kuri spēlēs tādus pasaules klubu hītus kā „Let's Get Down" un „Mooving Too Fast", Latvijas roka leģenda „Dzelzs Vilks" un grupa „Musiqq". Biļetes jau šobrīd nopērkamas Arenariga.com un Biļešu Servisa kasēs. Jubilejas gadā „Studentu Paradīzi" iesaka OKarte.

„Studentu Paradīzi" atbalsta: Swedbank jauniešu programma OPEN, OKarte, AXA, Latvenergo, Red Bull, Garnier, iepirkšanās centrs Olimpia, Black Silver Partybus, Manaslecas.lv, Funky Fish, HAPPY UP, Tuborg.

Oficiālā pasākuma viesnīca: Tallink Hotel Riga.

Īpašu paldies sakām Arēnai Rīga, kur „Studentu Paradīzē" jaunieši pulcējas jau piekto gadu.

Informatīvie atbalstītāji: European Hit Radio, Draugiem.lv, 1188, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Inbox.lv, SIA UnitedPress, ISIC.lv, žurnāls FHM, Forum Cinemas, JcDecaux, žurnāls Cosmopolitan, Latviešu Radio, KasNotiek.lv, Double Coffee, Knutstyle, E-darbs, Apollo.lv.

Vairāk informācija www.studentuparadize.lv. Uzzini karstākās ziņas draugiem.lv, twitter.com un facebook.com.

Studenti dažādi – Paradīze viena!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV