Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Cinevillā iekurs vislielāko Jāņuguni pasaulē

EasyGet.lv, 21.05.2012. 15:16 | komentāri (3)

Festivālā "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" līgotājiem un Jāņu bērniem būs iespēja piedalīties unikālā notikumā - iekurt šī gada lielāko Jāņuguni pasaulē, informē Aija Ansone.
Cinevillā iekurs vislielāko Jāņuguni pasaulē

Ugunsmākslinieka Ilmāra Āboliņa vadībā kinopilsētā Cinevilla, Tukuma novada Slampes pagastā tiks uzbūvēts milzu ugunskurs - četrstāvu mājas augstumā! Jau šobrīd mākslinieku un producentu komanda aktīvi strādā, lai tik tiešām lielfestivāla "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" Jāņu ugunskurs šogad būtu pats lielākais pasaulē, kāds jebkad redzēts! Pirotehniķis Ilmārs Āboliņš uzsver, „Tas ir patiess izaicinājums uzbūvēt lielāko Jāņu uunskuru. Būšu patiesi priecīgs iedegt šo konstrukciju. Cinevillā nakts tumsas nebūs!".

Lielfestvāla "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" producents Niks Volmārs saka: "Šogad SMScredit.lv Jāņi Cinevillā būs pārsteigumiem visbagātākie, gan līgojot pēc sentēvu tradīcijām, ievērojot latviešu misticisma rituālus, gan piedāvājot arī moderni un ar 21.gadsimta noskaņām izjust saulgriežu īpašo enerģētiku, svinot Latvijas skanīgākos un lielākos svētkus."

Ticējumi saka, ka uguns apspīdētie cilvēki un apkārtne saņem īpašu svētību, veselību un spēku. Cik tālu spīd liesmas no Jāņu ugunīm, tik tālu visi lauki paliekot auglīgi, bet ļaudīm būšot laba veselība.

Ticējumiem piekrīt un kopīgi iekurt lielāko Jāņuguni pasaulē aicina arī lielfestvāla "Smscredit.lv Jāņi Cinevillā" galvenais lieldraugs – SMScredit.lv izpilddirektors Toms Jurjevs: "Esam priecīgi atbalstīt šos svētkus, kas gada gaišākajā naktī iepriecinās lielfestivāla "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" apmeklētājus. SMScredit.lv vēlas palīdzēt piepildīt mazus un lielākus sapņus, tāpēc novēlam ikvienam Līgo svētkos saprast savas vēlmes un mērķus un, vērojot pasaulē lielāko ugunskuru, gūt spēku to realizēšanai."

Jo lielāks ugunskurs, jo lielāka enerģija, kas nes labestību un svētību mūsu zemei, bet ugunskura pelnos Dieviņš naudu ber.
Jau šobrīd ikvienam iespēja iegādāties biļetes uz lielfestvālu "SMScredit.lv Jāņi Cinevillā" par izdevīgākām cenām. Biļetes nopērkamas "Biļešu servisa" un Statoil kasēs.

SMScredit.lv Jāņus Cinevillā organizē nacionālo pasākumu aģentūra "Uzmanības laikmets", līgot aicina SMScredit.lv un Aldaris – tradicionāls latviešu alus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV