Svētdiena, 02.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Lība, Emma;

Atklāj mūzikas 'Bluetooth' punktu

Ian, 19.01.2009. 17:47

No 19.janvāra Vecrīgā, mūzikas veikalā "RANDOMS" ir atklāts mūzikas 'Bluetooth' punkts, kurš darbojas 100 m rādiusā ap veikalu Kaļķu ielā 4.

'Bluetooth' punkts dos iespēju katram, kuram ir ierīce (mobilais telefons, portatīvais dators, u.tml) ar 'Bluetooth' savienojuma iespēju, un, kurš atradīsies minētajā zonā, saņemt bezmaksas ekskluzīvus audio un video piedāvājumus. Jau no šodienas „Randoms” 'Bluetooth' zonā ir bezmaksas pieejams hip hop izpildītāja Āķa jaunākais mūzikas videoklips dziesmai „Gruzis”. Turklāt, uzrādot šo videoklipu, mūzikas veikalā ir iespēja iegādāties Latvijas mūzikas ierakstu Gada Balvai izvirzīto Āķa debijas albumu „Lūpā” par ekskluzīvu cenu.

„Jaunās paaudzes tehnoloģijas ir vienkāršojušas veidus kā nodot šāda veida informāciju tālāk. Man vajag tikai vienreiz nospiest apstiprinājuma pogu savā telefonā, lai pēc brīža es jau varētu atskaņot dziesmu vai skatīties video savā telefonā.” bilst veikala vadītājs Jānis Jansons.

Projekts ieviests ar 'Bluetooth' tehnoloģiju risinājumu aģentūra "blublu".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV