Svētdiena, 12.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Valija, Ina, Ināra, Inārs;

Hip-hop leģenda Ja Rule atgriežas Rīgā

Dana Mazure, 21.01.2009. 09:40

Pēc izpārdotā koncerta pērn hip – hop mūziķis Ja Rule atgriežas Rīgā ar jauno šova programmu un vienīgo uzstāšanos Baltijas valstīs. 5. februārī plkst. 21:00 Ja Rule performance būs skatāma klubā „Essential”.
Hip-hop leģenda Ja Rule atgriežas Rīgā

Lai arī klubs ikdienā ir slēgts personām, kuras nav sasniegušas pilngadību, šī reize ir izņēmums – Ja Rule šova apmeklētājiem vecuma ierobežojuma nav. Tāpat kā viņa talanta cienītājiem. Savukārt, 18 gadu vecumu sasniegušiem koncerta apmeklētājiem Ja Rules dinamiskā mūzika, lai kalpo par startu lieliskam vakara turpinājumam kluba „Essential” deju zālēs.

Pagājušā gada februārī Ja Rules viesojās Rīgā, prezentējot savu jauno albumu „The Mirror”. Šogad viņš atgriežas, pateicoties kompānijas „Urbania Group”, kluba „Essential” un Eiropas Hītu Radio sadarbības projektam „The Club”, kurš paredz virkni dažādu Urban, Hip Hop un Dance stila mūzikas pasākumu klubā „Essential” ar pasaules līmeņa mūziķu uzstāšanos visa gada garumā.

Kopumā Ja Rule ir ierakstījis astoņus albumus, kuri pārdoti vairāk kā 20 miljonu eksemplāros. Jaunās programmas ietvaros klubā „Essential” mūziķis paredzējis izpildīt gan visiem labi zināmos hītus „Body”, „Put it on me”, „Between me and You”, „Mesmerize”, „New York” un citus, gan pavisam jaunas kompozīcijas, kas jau iekarojušas pasaules deju zāles – „Baby”, „Life of the party”, „Sunset” un citas.

Pirms gandrīz 33 gadiem Ņujorkā dzimis Jeffrey Atkins jeb mums zināmais Ja Rule populārs kļuvis ne vien ar lielisku mūziku, veiksmīgiem duetiem ar Jennifer Lopez, Ashanti, R.Kelly, Snoop Dogg, Busta Rhymes un nemitīgiem publiskiem skandāliem ar kolēģiem – hip hop izpildītājiem – 50 cent un DMX, bet arī kā talantīgs aktieris, ko var novērtēt Latvijā skatītās filmās „The fast and the furious” un „Scarry movie 3”.

Klubs „Essential” atrodas Rīgā, Skolas ielā 2. Ieeja – no plkst. 20:00.

Biļetes (15 – 40 Ls) nopērkamas visās „Biļešu servisa” un kluba „Essential” kasēs, „Statoil” degvielas uzpildes stacijās, kā arī „StreetShop” veikalā Tērbatas ielā 40.

Info: www.urbaniagroup.com/theclub

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV