Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Rīgā notiks perkusionistu festivāls

Evija Grīnmane, 25.01.2009. 22:14

28.martā Rīgā, deju studijas "Dzirnas" telpās (www.dzirnas.lv), notiks pirmais Latvijas perkusionistu festivāls. Festivālu organizē etnoperkusiju grupa "Afroambient".
Rīgā notiks perkusionistu festivāls

Festivālā piedalīsies tādi mūziķi un muzikālās apvienības kā Reinis Sējāns, Matīss Akuraters, Edgars Saksons, Alekss Jalaņeckis, Artjoms Vesna, grupas "Auļi", "Afroambient", "Baraka", "Pulsa Efekts", kā arī perkusionisti no Brazīlijas un Itālijas.
 
Grupa "Afroambient" darbojas Latvijas mūzikas jomā jau vairākus gadus. Šo grupu izveidojis mūziķis Nils Īle, tajā apvienojot savus perkusiju studijas "Kanisaifa" audzēkņus, un šī ir pirmā etnoperkusiju grupa Latvijā. "Afroambient" nesen uzsākusi sadarbību ar deju studiju "Dzirnas", kā arī ar perkusionistiem Krievijā un šobrīd strādā pie studijas albuma sagatavošanas.

Festivāls tiek veidots ar mērķi apzināt gan etno perkusionistus, gan akadēmiskos perkusionistus Latvijā un sapulcināt vienkopus kopīgā pasākumā.

Pasākuma programma solās būt visai daudzveidīga, jo mākslinieki uzstāsies ar sev raksturīgu un individuāli sagatavotu priekšnesumu.

Biļetes drīzumā varēs iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs, to cena 4 Ls. Biļešu skaits ierobežots!

Papildus informācija www.afroambient.lv, www.dzirnas.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV