Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Ellas hiti iekļauti divās jaunās zviedru izlasēs

Guntars Račs, 26.01.2009. 19:15 | komentāri (2)

Skandināvijā nu jau ilgāku laiku radiostacijās rotē mūsu dziedātājas Ellas singli “Shine Like A Superstar”, “Dj Take Me” un “Welcome To The Club”. Un nav arī jaunums, ka šīs dziesmas regulāri tiek iekļautas vairākās nozīmīgās skandināvu kompāniju veidotajās dziesmu izlasēs.
Ellas hiti iekļauti divās jaunās zviedru izlasēs

Šī gada sākumā klajā nākusi jaunā 2009.gada autobraucējiem paredzētā izlase sērijā “Tuning Hitz” un tajā līdzās tādiem vārdiem kā Armin Van Buren, Natural Born Grooves un Tieso iekļauta arī Ellas dziesma “Welcome To The Club”. Šī dziesma Latvijā ir pieejama gan CD Maxi singlā ar papildus remiksiem, gan Ellas pērnā gada albumā “Welcome To The Club”, kas ir nominēts starp gada labākajiem pašmāju deju mūzikas albumiem. Izlasei “Tuning Hitz” vienmēr nāk arī papildus DVD un tajā savukārt atrodama Ellas dziesmas “DJ Take Me” video versija. Tur pat atrodama 90 minūšu gara dokumentālā filma “Nordic Tuner Awards 2008”.

Vienlaicīgi zviedru kompānija TMC izdevusi jauno izlasi “Everybody Dance Now 4”, kur kā pati pirmā iekļauta “DJ Take Me”, bet otrajā diskā iekļauta arī “Shine Like A Superstar”.

25.februārī Ella dodas uz Stokholmu, kur paredzēta šo izlašu prezentācijas pasākumi un uzstāšanās klubā “ White Room”.

Šīs izlases ir pieejamas arī Latvijā un to izplata “Mikrofona ieraksti”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV