Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

"trauma moralis" jubileju svinēs McDonald`s" bērnistabā

Rihards, 02.02.2009. 12:29

Latvijas metāla skatuves huligāni un grindcore anarhisti "trauma moralis" nolēmuši savu triju gadu jubileju atzīmēt savas iemīļotākās ēstuves "McDonald`s" bērnistabā, tādējādi skaļi paužot savu anti-vegāno jeb miesas ēdāju nostāju, vienaldzību pret veselīgu dzīvesveidu, kā arī atsauci uz bērnības traumām, kuras nereti arī bijušas par iedvesmu pašu dziesmām.
"trauma moralis" jubileju svinēs McDonald`s" bērnistabā

Maltītes Makdonaldā ir "traumas" neatņemama koncerttūru sastāvdaļa. "Pēc Eiropas tūres gan "maķītis" bija noriebies", atzīst grupa, taču apetīte jau sen kā ir atgriezusies. Tāpat arī "trauma" labprāt vēlētos Makdonaldu kā savu oficiālo sponsoru.

Dzimšanas dienas ballīte notiks 4. februārī (dienā, kad pirms 3 gadiem notika traumas pirmais mēģinājums) plkst. 20:00 bieži vien koncertizbraukumos pa ceļam esošajā Juglas "maķītī", Brīvības gatvē 434.

Pasākumā: "traumas" noslēpumainie dziesmu teksti pirmoreiz artikulētā valodā dzīvā rečitatīvā, akustiskais blackmetāla parodijas ansamblis "Unholy Satan", kā arī rotaļas un, protams, perversa izēšanās.

Ieeja ar ielūgumiem. Meitenēm VIP parole - SHOW ME YOUR TITS reālā izpildījumā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV