Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Ar vasaras vieglumu ziemas salā

Aiga Leitholde, 05.02.2009. 11:52 | komentāri (4)

Trešdienas, 4.februāra, vakarā akustisko koncertu „Meta Cafe” sniedza grupa „Triānas Parks”. Runājot par multimākslinieka titulu, mēs visbiežāk nosmīnam par konkrētā cilvēka ambīcijām būt labam visās jomās. Taču par grupu „Triānas Parks” un jo īpaši viņu solisti un idejisko dzinējspēku Agnesi Rakovsku citādāk nav iespējams runāt. „Triānas Parks” nav tikai muzikālā daļa, viņi ir viss pasākums.
Ar vasaras vieglumu ziemas salā

Galerijas:

„Meta Cafe” skatuvei tuvāk esošos galdiņus ir aizņēmuši fotogrāfi, kas pavisam spontāni rada deju zāles apgaismojuma zibšņu efektus. To vidū lidinās futūristiskais taurenis Agnese jeb Triāna Pārkere, fascinējot zālē sēdošās meitenes ar savu skropstu garumu. Šovakar „Triānas Parks” dziesmas ir par ‘femme fatale’ – varbūt nedaudz nelaimīgām, bet visnotaļ stiprām sievietēm. Grupas dziesmas skan fanka, rumbas, kantrī ritoms Vokālās neprecizitāte Agnese lieliski izlabo ar ķermeņa plastiku un izteiksmīgām sejas grimasēm, savam priekšnesumam piešķirot humora un groteskas nokrāsu. Te viņa ir stalti izslējusies, te pietupusies, taču šķiet, ka skatuve viņai tomēr ir par mazu.

„Triānas Parks” koncertus raksturojošais pārsteigums netika aizmirsts arī šoreiz. Ar bērnu prieku klausītāji piepildīja telpu ar dažāda lieluma burbuļiem. Koncerta beigās no blakus sēdošajiem apmeklētājiem izskanēja viegla nopūta par koncerta ātro izskaņu, kas vienlaikus tika arī uzslavēta: „Ir jāzina, kad aiziet, lai tevi atkal gaidītu!”

Foto: Santa Liepa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV