Pirmdiena, 06.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Didzis, Gaidis;

Aisha Eirovīzijā piedalās ar dziesmu “Hey, Hey, Hey, Hey!”

Guntars Račs, 06.02.2009. 14:06 | komentāri (8)

Pagājušā gada sacensībās par to, kurš pārstāvēs Latviju Eirovīzijā, Aisha pārliecinoši ierindojās otrajā vietā, nedaudz atpaliekot no uzvarētāju projekta “Pirates Of The Sea” un apsteidzot vienu no konkursa favorītiem Andri Ērgli.
Aisha Eirovīzijā piedalās ar dziesmu “Hey, Hey, Hey, Hey!”

Arī šogad Aisha nolēmusi startēt Eirovīzijā un jau tikusi cauri pirmajai atlasei, iekļūstot labāko dziesmu 20-niekā. Šīs dziesmas autori nav sveši tiem, kas seko līdzi šim pasākumam, jo Aishas šī gada dziesmas viens no autoriem Šels Jenstigs ( Kjell Jennstig) savulaik ar dziesmu "Questa Notte" Bonaparti.lv izpildījumā Latvijā jau ir uzvarējis un bija arī Aishas pērnā gada dziesmas "You Really Got Me Going" autors.
Pats Šels ir ģitārists rokgrupā ""Kenneth & the Knutters", kas regulāri uzstājas Zviedru baikeru pasākumos visā Skandināvijā.

Šogad Aisha uzstāsies kopā ar meiteņu grupu "G-Point", kas agrāk bija pazīstama ar nosaukumu "Red Bee". Tā ir viena no retajām meiteņu grupām Baltijas valstīs, kuras pašas labi prot spēlēt savus instrumentus un kuru muzikālās spējas nespēs apšaubīt neviens, kurš jebkad apmeklējis kādu no grupas koncertiem.

Dziesmas ierakstu producējis Midis tepat Latvijā, bet papildus vokālus ierakstījis Zviedrijā dzīvojošais latviešu izcelsmes dziedātājs Gunārs Jaunupe (Gunnar Jaunupe), kurš ir Zviedrijā labi pazīstams rokmūzikas dziedātājs, kas uzstājas gan kā solo mākslinieks, gan kā grupas "Snowstorm" dalībnieks.

Dziesma ir kā radīta Aishai un pati dziedātāja, kas šobrīd bauda sauli Ēģiptē sev ierastā pozitīvā noskaņojumā komentē: - "Es domāju, ka šī dziesma ir kā priecīgs mirklis šajā drūmajā laikā, kad mūsu vaigus nomāc krīzes problēmas. Dziedot šo dziesmu es vēlos iededzināt klausītājos cerību un prieku! Jā, kā gan savādāk! Prieku un enerģiju. Viss būs labi galu galā, mēs taču to zinām!"

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV