Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

"Dirty Deal Cafe" un "The Pencilhaus" aicina uz Valentīndienas balli

Kris Hovel, 06.02.2009. 17:02

13. februārī "The Pencilhaus" piedāvā Jums īpašo Valentīndienas pasākumu - daudz mīlestības, daudz zīmuļu un daudz jautrības.
"Dirty Deal Cafe" un "The Pencilhaus" aicina uz Valentīndienas balli

Kā jau droši vien esiet dzirdējuši, "Pencilhaus" ir tā stilīgā ballīte, kas notiek reizi mēnesī iekš "Dirty Deal Cafe", kur pūlcējas Rīgas jautrākie un draudzīgākie ļautiņi, lai jautri pazīmētos un skaisti pavadītu vakaru.

Šis pasākums būs mazliet savādāks nekā iepriekšējie, jo ir taču Valentīndiena un vēl piekdiena trīspadsmitais, kas solās būt īpaši jautrs. Un tapēc mēs Jūs sagaidīsim ar daudz parsteigumiem: pašu Valentīnu, Valentīndienas pastu, klibām go-go dejotājām, saldumiem, dzērieniem, zīmuļiem un jestriem ritmiem, kā jau Zīmuļu namiņā.

Un tagad mazliet par jestrajeim muzikantiem (djiem) - kā pirmais ir jāpiemin "Pencilhaus" galvenais zīmulis un rezidents - KRIS HOVEL, kurš katru reizi rūpējas, lai mums zīmuļi netrūktu un mūzika neapstātos. Šajā pasākumā īpašā zīmuļa statusā iecelsim, mums jau zināmo čali no Jelgavas - ELECTRICANO, par kuru jau droši vien esat dzirdējuši šo un to, tapēc neizplūdīšu garās runās. Un kā tad mēs varam iedomāties Valentīndienu bez dāmām, tieši tāpēc aiz dju pults jau otro reizi "Pencilhaus" ballīte stāsies - KSENIA KAMIKAZA. Ups, gandrīz jau aizmirsu, ballīti noslēgs jaunais talants, Milkmagic, kurš uzspēleja arī iepriekšējā "Pencilhaus" pasākumā.

Šis tas par video... Kā jau iepriekš minēju, varēsiet zīmēt uz nebēdu, un tas viss būs redzams uz lielajiem ekrāniem. Par jautrību uz ekrāniem rūpēsie mūsu Vji: WICKIS, MLADA un laikam GUS OSTROVSKY.
Un pēdējais, lai padarītu pasākumu pavisam krāšņu, lūgums Jums, saģērbsimies un sapucēsimies kā nākas, lai mūsu fotogrāfam Pelmeškina kungam ir ko darīt.

DRESS CODE: SKOLA, visi esam bijuši tur un noteikti atceramies, cik jaukas bija skolas Valentīndienas diskotēkas. Tātad, ierodamies visi kā skolēni, kas cer sagaidīt Valentīna dienas brīnumu, pirmo skūpstu, pirmo mīlestību un pirmās neķītrības.

KSENIA KAMIKAZA (Platz fur Tanz/Intelligent Beats)
KRIS HOVEL (Pencilhaus/Danscotheek)
ELECTRICANO (Electricano rec.)
MILKMAGIC (Minanimal)
+
MLADA, WICKIS, GUS OSTROVSKY

Dalības maksa: 5LVL
Guestlist: 3LVL
(Lai tiktu guestlist, sūtiet savu vārdu uzvārdu uz thepencilhaus@gmail.com , līdz 12. februārim.)

Resursi internetā:
http://www.myspace.com/thepencilhaus
http://www.myspace.com/krishovelmusic
http://www.myspace.com/electricano
http://www.myspace.com/kamikaza
http://www.myspace.com/wickiss
http://www.myspace.com/milkmagic
http://www.minanimal.net
http://www.electricano.net
http://www.dirtydeal.lv

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV