Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Dirty Deal Cafe" Melna ūdens pūķa gadu aicina sagaidīt audio un video pasākumā

EasyGet.lv, 28.12.2011. 09:53

31. decembrī no plkst. 20:00 klubs "Dirty Deal Cafe", sagaidot Jauno gadu, aicina uz audio un video pasākumu, informē radošā apvienīva "Daba".
"Dirty Deal Cafe" Melna ūdens pūķa gadu aicina sagaidīt audio un video pasākumā

Jaunā 2012. gada aizbildnis ir mistiska un pārdabiska būtne - Melnais ūdens pūķis. Pūķis mīl jautrību, viņš mīl ritmisku un uzkurinošu mūziku, tāpēc tieši šāda mūzika ir piemērota Jaunā gada sagaidīšanai. Pūķim patīk mūsdienīgi mūzikas ritmi un enerģiska dažādu stilu un virzienu mūzika - tāda, kuru dzirdot, kājas pašas sāks dancot.

Lai "pielabinātos" Pūķim svētku apģērbu varat izrotāt ar dažādiem spīguļiem un vizuļiem, izmantojot košu bižutēriju un rotaslietas. Savu frizūru varat izgreznot ar matu laku un mirdzumiņiem.

Gaļa, kas pārlieta ar karstu alkoholu, noteikti patiks uguni spļaujošajam Jaunā gada saimniekam. Apēdiet kādu zaļumu, tas noteikti patiks aizejošā gada simbolam.

"Ja esat raduši jaunā gada svinības pavadīt pie televizora, tad šoreiz tas nederēs. TV meditācijai varēsiet pievērsties vēlāk, bet tagad Melnais Ūdens Pūķis ieradīsies pie mums īsi pirms 2012. gada sākuma, lai rīkotos kopā ar vietējiem mūzikālajiem un vizuālajiem māksliniekiem An-Tre, Anastezya, Aon, Armant, Arno, Arturs F, Bombey, Broskow, Bufetnieks, Burning Space Shuttle, Deep-Z, Echochorus, Esoniq, Kipsala Video Stream, Mārcis Lācis, Matīss Justs, Mixmister Pastjik, Ngc-5128, Nikotīns, Sairam, Seekers Of Destruction, Sex, Toms Auniņš, Trauslās Lietas, Vibeline, Wickiss, Yeva, Yuri_G, Zilums," sola sarīkojuma organizatori.

Papildu informācija:
http://ow.ly/895Wd
http://www.facebook.com/events/153335654772485
http://www.draugiem.lv/ev/18371677

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV