Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Fvck Valentine klubā "DEPO

Kārlis Immers, 06.02.2009. 18:10

Februāris ir tas mēnesis, kad uz ielas, TV un Internetā sāk dominēt sarkanā krāsa, erceniem līdzīgas figūras, un biežāk kā citkārt dzirdam piesaucot vienu no stiprākajām emocijām. Taču izrādās, ka tagad cilvēkiem, lai paustu savas jūtas, nākas šķirties no 35 vai 49 santīmiem un arī lielākām summām. Ko darīt, ja liekas, ka dāvanas saviem mīļajiem neatradīsi veikalu skatlogos, ka tās nav nopērkamas par naudu?
Fvck Valentine klubā "DEPO


Ja esi no tiem, kas šajās cukurotajās dienās dotu priekšroku kam kreftīgākam, ieklausies - 13. februārī klubā "Depo"(Vecrīgā, Vaļņu ielā 32) notiks koncerts "Fvck Valentine", kurā skanēs tādi mūzikas žanri kā mīļais metāliņš, mīļais hārdkōriņš un citi. Koncertā uzstāsies grupas "Kriegopfer", "Collide", "Vendetta", viesi no Vācijas- "V-Punk", un atslodzei- mīļā postroka meistari "Solaris". Par tiem, kam sirdij tuvāki deju ritmi, gādību uzņemsies DJ Guntis.

Pasākuma ieejas maksa- 4 Ls / 5 Ls pēc plkst. 22:00, taču kluba "Depo" mājaslapā (www.klubsdepo.lv) pieejams flaijeris, ar ko ieeja lētāka.

Sīkāka informācija- www.klubsdepo.lv

Informatīvi atbalsta- Jauniešu kultūras portāls hc.lv, Radio NABA, portāls EASYGET.lv un P3LICAN

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV