Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

FOTO: Sirsnīgais disko vakars

Aiga Leitholde, 15.02.2009. 15:08 | komentāri (10)

14.februāra, Visu Mīlētāju dienas, vakarā klubs „Depo” klausītājus aicināja dejot disko ritmos un klausīties grupas „Dandelion Wine” un „The Briefing”.
FOTO: Sirsnīgais disko vakars

Galerijas:

Kluba noformējums šovakar atgādināja pamatskolas balli – no grieztiem karājās dažādu krāsu papīru sirsniņas un dekoratīvi spožumi. Dress kodu – disko, bija ievērojuši puse no apmeklētājiem, otra puse bija klubam neierasti pieauguši un klasiski ieturēti. Visspilgtāk apkārtējo vidū izcēlās grupas „The Briefing” mūziķi, kuri, laiku īsinādami, aktīvi dejoja disko zālē.

Grupa „Dandelion Wine”, kas bija pulcējuši visvairāk klausītājus, dziesmas izpildīja dažādās svešvalodās. Skanējuma dažādību radīja pūšamo instrumentu – saksofona, trombona, trompetes - klātbūtne. Jāsaka, ka bieži jums nesanāks redzēt tik lielu un mūzikas instrumentu ziņā daudzveidīgu grupu uz mazās kluba skatuves. „Dandelion Wine” izpildīja pazīstamas kaverversijas, piemēram, dziesmu „Sunny”. Protams, skanēja arī pazīstamākās pašu dziesmas – „War”.

Grupa „The Briefing” gaisotni padarīja daudz elektroniskāku. Aizmirsties, bet sajūti savu ķermeni un dejo, dejo, dejo. Plīst kreļļu virtenes, bet grupa piesaka Kurta Kobeina dziesmu „Come as you are”, šoreiz disko ritmos. Klausītājiem, šķiet, patīk. Viņi sajūt ritmu. Noslēgumā skan dziesmas „In the Mood of love” pagarinātā versija. Tā arī nedaudz sintētiski, mirdzoši un grūvīgi esam sasnieguši nakts tumšākās stundas.

Foto: Zaiga Kediņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV