Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Jau trešdien Rīgā koncertēs „Strike Anywhere”

Edgars Āboliņš, 16.02.2009. 08:58

Trešdien, 18. februārī, klubā „Depo” pirmo un vienīgo koncertu Baltijā sniegs ASV politiskā pankroka grupa „Strike Anywhere, atgādina „Meteor Agency”. Kā iesildītāji spēlēs Latvijas hardcore apvienības „Enhet” un „9 Horizon”.
Jau trešdien Rīgā koncertēs „Strike Anywhere”

„Strike Anywhere” dibināta 1999.gadā Ričmondā, Virdžīnijā. Grupā ir pieci dalībnieki: Thomas Barnett (vokāls), Matt Smith un Matt Sherwood (ģitāras), Eric Kane (bungas), Garth Petrie (bass).
 
Kā jau ziņots, „Strike Anywhere” Latvijā viesosies Eiropas tūres ietvaros. Grupas jaunākais albūms - „Dead FM” - izdots 2008. gada 4. septembrī. „Strike Anywhere” dalībnieki uzsver, ka albūmu rakstījuši trīs gadus un tas no sirds veltīts draudzībai un panku subkultūrai. „Dead FM” teksti nav tukši saukļi, tie balstīti grupas dalībnieku piedzīvotajā un ir veids, kā pateikties panku kopienai.

„Ja mēs vispār varam jel ko dot pasaulei, kas mums nozīmē visu, tad mums ir izdevies cerētais,” stāsta vokālists Thomas Barnett.

Koncerta sākums plkst. 21:30, ieejas maksa – 5 Ls. Biļetes nav pieejamas iepriekšpārdošanā un to skaits ir ierobežots.

Resursi internetā:
www.meteoragency.com
www.klubsdepo.lv
www.strikeanywhere.org
www.myspace.com/strikeanywhere
www.enhet.net
www.myspace.com/enhet

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV