Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Rokenrols zviedru gaumē

Aiga Leitholde, 27.02.2009. 13:48 | komentāri (2)

Ceturtdien, 26.februārī, klubā „DEPO” koncertu sniedza zviedru grupa „Paperback Freud”, un viņus aktīvi atbalstīja pašmāju „Cilvēks ar Putniņu” un „Rebel Yell”.
Rokenrols zviedru gaumē

Galerijas:

„Labāk, lai maz klausītāju, bet aktīvi, nekā liels pasīvs pūlis,” noteica zviedru grupas ģitārists par mazo klausītāju bariņu, kas skatuves priekšā piekopa enerģiskas darbības. „Paperback Freud” pēc pāris nedēļām klausītājus iepriecinās ar jaunu un taustāmu otro CD ripu, bet Rīgas koncertā jaunās dziesmas bija jābauda tikai ar ausīm. Nenorimstošs rokenrols ar smagajam rokam raksturīgo akordu lipīgumu, garāžas roka piesmakumu un blūzroka ekspresiju. Piecu vīru kolektīvam „DEPO” skatuve noteikti bija par mazu, bet klausītāju aicinājumu iemēģināt šļūkšanu pār viņu rokām mūziķi neatbalstīja. „Diezin vai jūs būsiet tik drosmīgi, lai uzņemtos šādu atbildību!” noteica basa ģitārists – garākais un atlētiskākais grupas dalībnieks... Šodien grupa būs dzirdama Liepājā klubā „Fontaine Palace”, bet sestdien Cēsīs „Fonoklubā”. 

Foto: Santa Liepa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV