Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

"The Ting Tings" atceļ uzstāšanos "Positivus Festivālā"

Ģirts Majors, 12.03.2009. 09:26 | komentāri (5)

Situāciju skaidro Ģirts Majors, festivāla rīkotājs: "Ir ļoti smagi rakstīt šo preses paziņojumu dienu pēc pirmo festivāla mākslinieku paziņošanas."
"The Ting Tings" atceļ uzstāšanos "Positivus Festivālā"

"Koncerta organizatoriem sliktākais, kas var būt, ir paziņot, ka kāds no plānotajiem pasākumiem ir atcelts. Pirms īsa brīža mēs saņēmām ziņu, ka pirms vairākām nedēļām apstiprinātā „The Ting Tings” uzstāšanās „Positivus festivālā” ir atcelta. Šobrīd es nezinu pateikt precīzus iemeslus, bet domāju, ka ir tikai godīgi pret mūsu festivāla apmeklētājiem šo slikto ziņu paziņot pēc iespējas ātrāk. Par iemesliem es apsolu paziņot tiklīdz lietas būs noskaidrotas, bet šobrīd ir skaidrs, ka viņu uzstāšanās nevar notikt.

Šī mums ir ļoti smaga ziņa, jo mums to nākas paziņot dienu pēc festivāla pirmo mākslinieku izziņošanas un mēs zinām, ka viņi lieliski iederētos mūsu festivālā un tieši „The Ting Tings” vārds priecēja daudzus „Positivus Festivāla” fanus. Labi vien, ka laiks vēl ir pietiekams, lai varētu atrast labu alternatīvu viņu vietā.

Festivāla rīkošana nav vienkārša nodarbošanās. No tiem māksliniekiem, kuri nonāk līdz apstiprināšanai mēs uzrunājam vismaz desmitkārt vairāk. Nav tā, ka tos, kurus mēs paaicinām, viņi brauc. Tomēr koncertu aģentūrai „Positivus Music” festivāls ir vissvarīgākais projekts un, neskatoties uz problēmām, mēs darīsim visu, lai noturētu to publikas atsaucību, kādu festivāls līdz šim ir saņēmis."

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV