Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Positivus festivāls iekļūst UK FESTIVAL AWARDS finālā

Ģirts Majors, 15.10.2009. 14:17

“Positivus festivāls” iekļuvis Lielbritānijas festivālu gada balvas (UK Festival Awards) izcīņas finālā kategorijā „Labākais ārzemju festivāls“. Labāko festivāla titulus 21 kategorijā nosaka festivālu apmeklētāji, internetā par to balsojot divās kārtās. Otrajā kārtā varēs balsot līdz 4. novembrim.
Positivus festivāls iekļūst UK FESTIVAL AWARDS finālā

Pirmajā kārtā kategorijā “Labākais ārzemju festivāls” cilvēki izvēlējās sev tīkamāko festivālu no vairāk kā 100 kandidātiem. Finālistu sarakstā vairs atrodas tikai aptuveni 30 festivāli no visas pasaules, kuri lielākoties ir ļoti spēcīgi nosaukumi.

Tieši Latvijas fanu lielās atsaucības dēļ finālā ir iebalsoti divi šai nominācijai izvirzīties pasākumi no Latvijas un Baltijas – POSITIVUS FESTIVĀLS un TELE2 BALTIC BEACH PARTY.

Katrs balsotājs piedalās izlozē, lai iegūtu 2 VIP biļetes uz festivālu, kas šogad iegūs balvu, tāpēc katram balsotājam jāreģistrējas, norādot savu e/pasta adresi.

Balsot par savējo – Positivus festivālu – varat http://www.festivalawards.com, piereģistrējoties un kategorijā „Best Overseas Festival“ atrodot Positivus Festival 2009.

Positivus festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā. Līdz šim festivālā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā MOBY, TRAVIS, MANIC STREET PREACHERS, FATBOY SLIM, JAMES, STEREOPHONIC un daudzas citas.

2010.gadā POSITIVUS FESTIVĀLS notiks 16. un 17 jūlijā. Biļetes uz festivālu par īpašu cenu – Ls 25 nopērkamas „Biļešu Serviss“ kasēs. Pēc pirmo mākslinieku izziņošanas tās kļūs dārgākas.

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com
www.festivalawards.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV