Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

POSITIVUS FESTIVĀLS izvirzīts vēl vienai Eiropas festivālu balvai

Ģirts Majors, 03.12.2009. 22:50

POSITIVUS FESTIVĀLS nominēts vēl vienai starptautiskai Eiropas populārās mūzikas festivālu balvai – „European Festival Awards“. Par nozīmīgākajiem festivāliem apmeklētāji pirmo reizi varēs balsot internetā, kur nominanti sadalīti četrās kategorijās - „Labākais lielais festivāls“, „Labākais vidējais festivāls“, „Labākais mazais festivāls“ un „Labākais jaunais festivāls“.
POSITIVUS FESTIVĀLS izvirzīts vēl vienai Eiropas festivālu balvai

POSITIVUS FESTIVĀLS iekļauts kategorijā „Labākais vidējais festivāls“ un tas ir vienīgais nominētais festivāls šajā kategorijā no Baltijas. Pirmās kārtas balsošana līdz 10.decembrim šeit - http://eu.virtualfestivals.com/index.cfm?section=euroawards&yearid=7

POSITIVUS cīnīsies par balvu kategorijā „Labākais vidējais festivāls“, kurā nominēti ap 60  festivālu visā Eiropā, tostarp arī tik iemīļotie un tradīcijām bagātie Creamfields (Lielbritānija), Montreux Jazz Festival (Šveice), Primavera Sound (Spānija), kā arī tikko Lielbritānijas festivālu balvu ieguvušie Bestival un Camp Festival. „Labākais vidējais festivāls“ iekļauti festivāli, kuru apmeklējums ir no 14000 – 40000 cilvēki.

Finālā iekļuvušie festivāli tiks vērtēti papildus vēl dažadās kategorijās un uzvarētājus noteiks mūzikas industrijas eksperti. Uzvarētājus paziņos un apbalvos nākamā gada sākumā “Eurosonic Noordeslag 2010” gala ceremonijas laikā.

Eiropas festivālu balvas noteikšanu organizē portāls „Virtual festivals Europe“, Eiropas festivālu asociācija EUROPE un Eiropas lielākā mūzikas konference un festivāls, kurā savu sniegumu parāda jaunās grupas - „Eurosonic Noordeslaag“.

Atgādinām, ka POSITIVUS FESTIVĀLS šogad jau tika izvīrzīts vienai starptautiskai balvai “UK Festival Awards”, kur kategorijā “Labākais ārzemju festivāls” iekļuva balsošanas finālā starp 21 citiem festivāliem.

POSITIVUS FESTIVĀLS ir lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā pēc budžeta, ko tas atvēl programmai. Festivāls jau trīs gadus notiek Salacgrīvā un tājā uzstājušās tādas zvaigznes kā MOBY, TRAVIS, MANIC STREET PREACHERS, FATBOY SLIM, JAMES, STEREOPHONIC, PRĀTA VĒTRA, SINEAD O’CONNOR, PETER DOHERTY un daudzas citas.

2010.gadā POSITIVUS FESTIVĀLS ceturto reizi notiks 16. un 17 jūlijā. Biļetes uz festivālu par īpaši  cenu – Ls 25 nopērkamas „Biļešu Serviss“ kasēs. Pēc pirmo mākslinieku izziņošanas tās kļūs dārgākas. 2010. gadā festivāla organizatori pirmo reizi ierobežos apmeklētāju skaitu, lai tas nepārsniegtu šīgada apmeklējumu.

Vairāk informācijas
www.positivusfestival.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV