Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

„The Hobos” jubilejas koncerts būs skatāms interneta tiešraidē

Jānis Penka, 13.03.2009. 09:51

Šodien, 13. martā, klubā „Fontaine Palace” notiks grupas „The Hobos” 10 gadu jubilejas koncerts. To varēs vērot tiešraidē PlatformaMusic.lv.
„The Hobos” jubilejas koncerts būs skatāms interneta tiešraidē

Tie, kas mīl „The Hobos” vai vienkārši dievina patiesu ģitārmūziku, šie būs visīstākie svētki. Vairāk kā 2 stundu koncerts ar iemīļotajām „The Hobos” kompozīcijām no visiem četriem albumiem. Daudz iepriekš nespēlētas dziesmas un, protams, daudzu iemīļotie radio singli tricinās Fontaine kluba logus, grīdas un sirdis.

Nāciet un parādiet melnajai piektdienai rozā mēli un atslābstiet no dzīves ņigu ņegu un, ko var zināt - varbūt tieši TU tur atradīsi to, ko biji meklējis visu šo laiku.

Platforma Music aicina iesūtīt savas bildes no koncerta uz e-pastu usual70daze@photos.flickr.com (tekstā norādot savu e-pasta adresi), tās tiks parādītas Platformas mājas lapā un 5 labākie saņems „The Hobos” jauno singlu.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā nopērkamas www.bezrindas.lv. Biļešu cena iepriekšpārdošanā 2,50 Ls, koncerta vakarā 3 Ls. Koncerta sākums pl.23.

Tie, kas netiek uz koncertu, varēs to vērot tiešraidē PlatformaMusic.lv.

Kamēr „The Hobos” labāko dziesmu izlase vēl iziet pēdējos sagatavošanās darbus, Platforma Music mājas lapā par jubilejas cenu iespējams lejupielādēt visu „The Hobos” katalogu - 10 gadu jubilejas izlasi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV