Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Festivāls „RĪGAS RITMI 2009” norisināsies no 29.jūnija līdz 5.jūlijam.

Kristīne Golubova, 16.03.2009. 14:33

Jau devīto gadu Starptautiskais mūzikas festivāls „RĪGAS RITMI” mūzikas klausītājiem piedāvās plašu programmu no džeza līdz pasaules mūzikas stiliem. Vairāk nekā 20 koncertos Rīgas koncertzālēs, mūzikas klubos mūzikas cienītāji varēs baudīt pasaules izcilāko talantu sniegumu.
Festivāls „RĪGAS RITMI 2009”  norisināsies no 29.jūnija līdz 5.jūlijam.

Savu dalību festivālā ir apstiprinājuši – Markus Stockhausen /Vācija/, ģitāras meistars Yamandu Costa /Brazīlija/, Maria Joao /Portugāle/, jaunā džeza zvaigzne Grace Kelly /ASV/ kā arī vokālists un perkusionists Vinx (ASV).

Šogad pirmo reizi festivāla koncerti notiks Vērmanes dārzā uz Tele2 skatuves, pulcējot gan Baltijas valstu, gan pašmāju māksliniekus speciālos projektos.

Kā ierasts, festivāls sagatavojis īpašu meistarklašu programmu jaunajiem mūziķiem un interesentiem. Meistarklases paredzētas gan vienas dienas, gan arī padziļināti vairāku dienu garumā ar noslēguma koncertu.
 
Pērnā gadā iesāktais projekts -  „Rīgas Bērnu festivāls” domāts pašiem mazākajiem klausītājiem arī šogad priecēs visus klātesošos ar atraktīvām dejām un dziesmām, papildinot to visu ar konkursiem un pārsteigumiem.

Plašāku informāciju meklējiet -  www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV