Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

„Rīgas Ritmi" atgriežas mājās

Linda Bērziņa, 20.05.2011. 10:48

Šodien no grandiozās prezentācijas tūres ASV mājās atgriežas festivāla „Rīgas Ritmi" mūziķu delegācija – Rīgas Ritmi All Stars jeb Māra Briežkalna kvintets.
„Rīgas Ritmi" atgriežas mājās

Pārstāvot starptautisko džeza un pasaules mūzikas festivālu „Rīgas Ritmi", Māra Briežkalna kvinteta mūziķi ASV pavadīja vairāk kā divas nedēļas, kļūstot nevien par festivāla, bet par Latvijas un pat Baltijas džeza mūzikas vēstniekiem pasaulē. Rīgas Ritmi All Stars sniedza koncertus un intevijas Ņujorkā,Vašingtonā un Filadelfijā, tūrei noslēdzoties ar uzstāšanos leģendārajā Ņujorkas džeza klubā „Blue Note."

Par Latvijas džeza mūziķu viesošanos ASV informēja nozīmīgākie džeza mediji, ASV prese un radio. Šī kultūrapmaiņas projekta nozīmīguma patiesie apmēri droši vien vēl nemaz nav aptverami, to atklās tikai laiks, taču tā viennozīmīgi ir bijusi unikāla un daudzējādā ziņā vēsturiska pieredze.

Plānots, ka festivāla „Rīgas Ritmi" mūziķu delegācija rīt plkst. 13.30 ielido Rīgas lidostā. Visi interesenti laipni aicināti sagaidīt mūsu māksliniekus, lai sveiktu ar atgriešanos Latvijā un dzirdētu vēl pavisam svaigos mūziķu iespaidus un gūtu pirmās intervijas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV