Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Ella šodien uzstāsies Stokholmas slavenākajā klubā

Guntars Račs, 25.03.2009. 12:04

Šorīt agri no rīta Ella devās uz Zviedrijas galvaspilsētu Stokholmu, kur viņai vēlu vakarā paredzēta uzstāšanās vienā no pilsētas stilīgākajiem un slavenākajiem klubiem “Café Opera”.
Ella šodien uzstāsies Stokholmas slavenākajā klubā

Šajā klubā parasti tiek atzīmētas pasaules lielo zvaigžņu koncertu “after pārtijas” un ballējušies gan Eminem, gan Aksels Rouzs un Madonna, gan tieši šeit savu Polar prēmijas saņemšanu atzīmējis Stīvijs Vonders. Uz skatuves šajā klubā kāpušas ne mazāk pazīstamas slavenības, starp tām arī Meraija Kerija, Rikijs Mārtins un vecie labie „Dire Straits”.

No 30.marta Zviedrijā būs pieejams dziedātājas albums “Welcome To The Club”, kurš pavisam nesen “Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvā” tika atzīts par labāko savā nominācijā.

Albuma izdevēji Skandināvijā ir Zviedru kompānija “TMC Nordic”, kas arī organizē šo pasākumu, kuru atbalsta visi ietekmīgākie zviedru izklaides mediji, starp tiem arī MTV, TV3, TV6, ZTV, Finest.se, CDON.COM, SBS Radio, FM107.5 un daudzi citi. Vakara laikā paredzēts sniegt vairākas intervijas, kā arī atskaņot sava albuma populārākās dziesmas.

Zviedrijas radiostacijās no tām visbiežāk spēlētas ir „DJ Take Me”, „Shine Like A Superstar” un „Welcome To The Club”. Pasākumā bez Ellas uz skatuves kāps grupa „Sunday Mood”, DJ Spectre, Pachanga un DJ Jean. Vakara gaitā tiks atzīmēta Ellas albuma izdošana Zviedrijā, kā arī prezentēta populārā izlašu sērijā “Everybody Dance Now”, kur gandrīz katrā ir pa vienai Ellas dziesmai, bet uz izlases Nr. 3 vāka Ella debitēja arī kā modele.

Jau 4.aprīlī Ella tepat Rīgā prezentēs savu jaunāko singlu “Make Me A Star”. Informācija sekos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV