Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Grupai „Labvēlīgais Tips” jauna dziesma un jauni apgriezieni

Inita Zīmele, 26.03.2009. 09:26

Grupa „Labvēlīgais Tips”, sagaidot palus, pienenes, pūpolus un pavasari, piedāvā jaunu singlu ar nosaukumu „Mēs esam no ūdens”.
Grupai „Labvēlīgais Tips” jauna dziesma un jauni apgriezieni

Šīs dziesmas pirmatskaņojums notika jau pagājušā gada oktobrī grupas ikgadējos koncertšovos Kongresu namā. Tagad tas ir pieejams arī „konservētā” veidā.

Tā veidota, sadarbojoties ar Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi, kas jau iepriekš piedalījušies tāda grupas hīta radīšanā kā „Naukšēnu Disko”, „Tu man virsū negāzies”, „Paraparita” un „Himalaji” atdzimšanā jaunās skaņās.

„Mēs esam no ūdens” no nākamās nedēļas būs dzirdama arī Latvijas radiostacijās, kā arī to būs iespējams lejuplādēt portālā DoReMi.

Var jau būt, ka mēs esam no ūdens, bet pavasara iedvesmoti, Labvēlīgie ar vienu jaunu spirgtu elpas vilcienu ne tikai ierakstījuši dziesmu, bet arī aprīļa beigās un maija sākumā plāno gāzties kā ūdens pāri Latvijai:
4. aprīlī Mālpilī (balle),
17. aprīlī Kuldīgā (koncerts),
18. aprīlī Valmierā (koncerts),
25. aprīlī Jelgavā (koncerts),
1. maijā Jēkabpilī (koncerts Krustpils Kultūras centrā)
2. maijā Kazdangā (koncerts).

Biļetes iepriekšpārdošanā uz šiem pasākumiem var iegādāties „Biļešu Paradīze” kasēs (elektroniski www.bilesuparadize.lv) vai pasākuma norises vietās, cena - sākot no Ls 5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV