Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

„The Smashing Pumpkins” meklē bundzinieku

Agnese Stafecka, 31.03.2009. 12:14

„The Smashing Pumpkins” oficiāli paziņojuši, ka meklē jaunu bundzinieku, kas aizvietotu Džimiju Čemberlenu, kas grupu pameta pagājušajā nedēļā, ziņo „NME”.
„The Smashing Pumpkins” meklē bundzinieku

Paredzēts, ka šā gada 10. aprīlī Losandželosā grupas līderis Bilijs Korgans kopā ar pārējiem grupas biedriem rīkos bundzinieku atlasi, kurā vērtēs katra kandidāta individuālu uzstāšanos.

Jāatgādina, ka „The Smashing Pumpkins” bijušais bundzinieks Čemberlens, kas grupā spēlē kopš 1988. gada un piedalījies visos grupas ierakstos, izņemot 1998. gada „Adore”, pagājušajā nedēļā paziņojis, ka pamet grupu. Čemberlens apgalvojis, ka „vairs nespēj veltīt visu savu laiku un enerģiju darbam grupā”.

Lai arī Korgans nu ir vienīgais grupas dalībnieks, kas grupā spēlē kopš pašiem pirmsākumiem, viņš apgalvojis, ka grupa turpinās darbu kā „The Smashing Pumpkins” un tuvākajā laikā plāno sākt darbu  pie jauniem ierakstiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV