Otrdiena, 21.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna;

„The Smashing Pumpkins” bundziniekam tikai 19 gadi

Ilze Malaševska, 19.08.2009. 16:20 | komentāri (1)

Grupas „The Smashing Pumpkins” jaunais bundzinieks Maiks Bērns ir tikai 19 gadus jauns, ziņo „NME.com”.
„The Smashing Pumpkins” bundziniekam tikai 19 gadi

Amerikas alternatīvā roka grupas „The Smashing Pumpkins” līderis Billijs Korgans martā paziņoja, ka grupa izsludina publisku konkursu ar mērķi atrast bundzinieku, kurš spētu aizvietot bijušo grupas dalībnieku Džimiju Čamberlinu, kurš grupā spēlēja kopš tās dibināšanas 1988. gadā. 

Grupas oficiālajā mājas lapā Billijs Korgans rakstīja, ka bija pārsteigts par to, ka „ir tik daudz lielisku bundzinieku, kas vēlējās iemēģināt šo iespēju”. Kopumā atlasei bija pietiekušies vairāk nekā 1 000 dalībnieku. „Maiku izcēla tieši šis „X” faktors, kas piemīt labam bundziniekam – apdullinošs spēka, ātruma un pievilcības sajaukums. Esmu priecīgs par iespēju turpināt darbu ar viņu – viņš tiešām ir pelnījis šo iespēju. Es ceru, ka viņš man liks kļūt par labāku mūziķi”, rakstīja B. Korgans.

19 gadus jaunais bundzinieks Maikls Bērns „NME.com” sacīja, ka viņš ir „ļoti satraukts par iespēju spēlēt kopā ar grupu”, piebilstot, ka „sapnis beidzot ir piepildījies”.

Džimijs Čamberlins martā pameta „The Smashing Pumpkins” , kā iemeslu minot to, ka viņš vairs nav spējīgs dot grupai visu savu enerģiju. „Es nevaru vienkārši „vākt čekus”, kā tautā saka”, paziņoja mūziķis. Pēc šāda paziņojuma, grupas līderis Billijs Korgans sacīja, ka viņš turpinās darbību, izmantojot „The Smashing Pumpkins” vārdu, lai gan tās sastāvā kopš grupas dibināšanas ir palicis tikai viņš. Viņš grupas mājas lapā rakstīja, ka jau ilgu laiku „The Smashing Pumpkins” ir eksistējusi, esot tālu no viņa būtības, uzsverot, ka viņš nekad nav bijis tik laimīgs, cik šobrīd. „Šobrīd mūzika tiešām skan pēc „The Smashing Pumpkins” un tas bija garš ceļš līdz nonācu tur, kur biju sākumā”, rakstīja mūziķis. „Es neesmu grupa, es esmu tās līderis un vēlos, lai man apkārt būtu mūziķi, kuri respektē mani un manu mūziku”.

Pirmais grupas koncerts, kurā piedalīsies arī tās jaunais dalībnieks, ir ieplānots jau 26. augustā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV