Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Aigars Runčis sācis dziedāt

Aivars Līpenītis, 02.04.2009. 14:34 | komentāri (1)

Grupa „Borowa Mc” prezentē jauno oficiālo vietni internetā www.Borowa.lv un piedāvā noskatīties video – grupas runātāja Aigara Runča debiju dziedot.
Aigars Runčis sācis dziedāt

Jaunā „Borowa Mc” mājvieta internetā ļauj ieskatīties grupas aizkulisēs, piedāvājot fotogrāfijas no dažādiem pasākumiem, video materiālus, kā arī dāvājot iespēju noklausīties labākās dziesmas no jaunā un iepriekšējiem albumiem.

Mājas lapu rotā grupas dalībnieku fotogrāfijas no speciāli tam veidotas fotosesijas. „Bija grūti, bet izdevās,” tā par vizuāli nedaudz sarežģītās mājas lapas izstrādes vadīšanu ar atvieglojumu nopūšas grupas menedžeris Aivars Līpenītis, solot pastāvīgus informācijas un interaktivitātes iespēju papildinājumus un jauninājumus mājas lapā.

Jau tagad aizkulisēs ielūkoties un kādu noslēpumu uzzināt ļauj mājas lapā publicēts video no mēģinājuma kādam TV šovam. Plānotā priekšnesuma daļa gan izpalika, tādējādi pataupot pārsteigumu grupas cienītājiem un draugiem citai reizei. Un šis pārsteigums ir – Aigara Runča debija, pirmoreiz izpildot dziesmu nevis ierastajā ritmiskajā runāšanā, bet dziedot. Video – www.Borowa.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV