Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Festivālam „Rīgas Ritmi” jauna mājas lapa

Kristīne Golubova, 03.04.2009. 12:09

Mājas lapa rigasritmi.lv ir pārgājusi uz jaunu sistēmu kļūstot vēl efektīvāka, kurā ir būtiski uzlabota tās funkcionalitāte, stabilitāte un drošība, uzlabojot izkārtojumu, tekstu un grafisko attēlu. Domājot par mājas lapas apmeklētājiem lapa izveidota trīs valodās, latviešu, angļu, un krievu kā arī krasi mainīta navigācijas sistēma – tas nozīmē, ka mājas lapas saturs būs pārskatāmāks un dos lielāku iespēju aplūkot pēc iespējas plašāku aktuālo ziņu apjomu un video materiālu.
Festivālam „Rīgas Ritmi” jauna mājas lapa

"Rīgas Ritmu" mājas lapa izveidota sadarbībā ar kompāniju Datnex un ir padarīta daudz dinamiskāka, mūsdienīgāka un daudz vairāk pielāgota festivāla jaunajam veidolam.

Datnex vadītājs Jānis Volbergs: ”Jau kopš 2004. gada esam veiksmīgi sadarbojušies ar festivāla Rīgas Ritmi organizatoriem un mums ir bijis tas gods nodrošināt šī, starptautiski atzītā, pasākuma mājas lapas izstrādi un uzturēšanu. Šogad, intensīvi sadarbojoties ar organizatoriem, esam izstrādājuši pilnīgi jaunu dizainu, vadoties pēc mūsdienu dizaina tendencēm, un jaunu tehnoloģisko risinājumu uz DatnexCMS bāzes, lai padarītu lapu ievērojami interesantāku un noderīgāku visiem tās apmeklētājiem, gan no Latvijas, gan no vēl vairāk kā 50 valstīm.”

Šogad festivāls „Rīgas Ritmi” 2009 norisināsies no 29.jūnija līdz 5.jūlijam piedāvājot vairāk nekā 20 koncertus Rīgas koncertzālēs, mūzikas klubos mūzikas cienītāji varēs baudīt pasaules izcilāko talantu sniegumu.

Plašāku informāciju meklējiet - www.rigasritmi.lv, mūsu jaunajā un atraktīvajā mājas lapā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV