Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Grupa „The Picture” meklē ģitāristu

Ilze Malaševska, 07.04.2009. 11:40

Pēc ilgāka darba ierakstu studijā un jaunu dziesmu radīšanas, grupa „The Picture” ir nolēmusi turpināt eksperimentēt un rast citādāku skanējumu savām jaunajām dziesmām. Tāpēc, iesākoties pavasarim, „The Picture” meklē vēl vienu jaunu un atraktīvu ģitāristu, kas varētu iesaistīties šajā muzikālajā radīšanas procesā un kā otras ģitāras skaņu pārvaldītājs, papildināt skanējumu.
Grupa „The Picture” meklē ģitāristu

Ikvienu interesentu un sevi pierādīt - parādīt gribošu ģitāristu, kurš vēlas spēlēt plašākai auditorijai un iesaistīties Latvijas mūzikas skatuves notikumos, grupa aicina sūtīt vēstuli uz e-pastu: malasevska.ilze@gmail.com.

Vēstulē jānorāda vecums, informācija par to, cik ilgi spēlē ģitāru un kāpēc to dara. Protams, var uzrakstīt plašāku informāciju par sevi, ja šķiet, ka grupai tas būtu jāzina.

Grupa „The Picture” savu darbību sāka 2006. gadā. Daudzi uzskata, ka grupa spēlē britroku, citi ir pārliecināti, ka tas ir roks, bet paši mūziķi to dēvē par latroku. „The Picture” spēlējusi daudzos festivālos, piemēram, „Bildes 2008”, „Snicker BMX party”, tādos klubos kā „LMA Studnetu klubs”, „Fontaine Palace”, kā arī labdarības koncertos un privātās ballītēs.

Grupas „The Picture” mūziku var atrast: http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=246

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV